Do poslednjeg dana ostala uz njega: Roberto Kavali zaveo je 45 godina mlađu, zbog nje je bio spreman na sve

Olja Jelić Vesti 13.04.2024 10:15 0

Roberto Kavali je umro u 83. godini, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu suprugu, švedsku manekenku i misicu Sandru Nilson

Kavali sa ženom

Profimedia

Roberto Kavali je umro u 83. godini, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu suprugu, švedsku manekenku i misicu Sandru Nilson. Par je zajedno od 2014. godine, a prošle godine dobili su i sina Đorđija koji je dobio ime po Kavalijevom ocu.

 "Dete, koje je rođeno pre nedelju dana u Firenci, zdravo je i prekrasno i prožele su me emocije kada sam ga vidio", rekao je tada italijanski dizajner za italijansku Novellu.

 

 

Zbog razlike u godinama mnogi nisu verovali u njihovu vezu, ali je njihova ljubav opstala. Prema pisanju Daily Maila, Kavali je Sandri navodno kupio privatno ostrvo u Švedskoj, njenoj rodnoj zemlji. Ostrvo je vredno oko 2.2 miliona funti, a na njemu se nalaze luksuzna vila sa četiri sobe, koliba za lov, bazen, teren za golf i ostaci stare vikinške tvrđave.

Kavali je Sandru vodio na mnoga putovanja i kupovao joj poklone. 

 

 

 

Modni mag je pre veze sa Sandrom bio dva puta u braku i dobio petoro dece. U prvom braku, sa Silvanelom Đianoni, dobio je sina Tomasa i ćerku Kristinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer dobio je troje dece - Roberta, Rakel i Daniel. Šesto dete rodila mu je Sandra.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading