Pop diva napravila izuzetak: Rijana izazvala zemljotres među fanovima, donela je odluku koja menja sve

Olja Jelić Vesti 12.04.2024 16:15 0

Pevačica Rijana dala je iskren intervju za Interview Magazine, u kojem je govorila o majčinstvu, izgledu i estetskim zahvatima

Rijana

EPA

Pevačica Rijana dala je iskren intervju za Interview Magazine, u kojem je govorila o majčinstvu, izgledu i estetskim zahvatima. U skorije vreme planira da ode na jedinu operaciju koja je zanima, a to je podizanje grudi.

"Želim da mi se grudi vrate tamo gde su bile i pre, više prema ramenima. Ne želim implantate, želim samo podizanje grudi", rekla je. Ostali zahvati je ne zanimaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

"Nisam dovoljno istraživala o tome da znam, ali čula sam da postoji mogućnost da nakon zahvata ostanu ožiljci. Sa time sam se pomirila, ali drugim zahvatima ne želim da se podvrgnem. Ne želim da idem na zatezanje stomaka jer ne želim da imam 'novi' pupak niti ožiljke na stomaku", dodala je.

Presrećna je što je postala majka

Govorila je i o majčinstvu i kako je trudnoća uticala na njeno telo.

"Celulit u trećem tromesečju nije šala. Odjednom vidiš višak koji dolazi sa mesta za koja niste ni znali, a sve je u bedrima, jer bedra nose težinu deteta i materice", rekla je. Oduvek je želela da postane majka, a sada joj je ta želja i ispunjena - s reperom A$AP Rockyjem ima dva sina, jednogodišnjeg RZA i 8-mesečnog Riota Rosea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Roki joj puno pomaže oko dece. "Kada presvlači pelene, navuče majicu preko nosa, to bude jako smešno", kaže pevačica. Obožavatelji jedva čekaju da Rijana objavi nove pesme jer ništa novo nije izbacila od 2016., no ona nije sigurna da će se to tako brzo dogoditi.

"Mozak mi trenutno radi unatrag. Obično prvo imam muziku, muzika me vodi u sve te vizualne mogućnosti, a sada imam sve te vizualne elemente, a još nemam pesme za njih, ali možda je upravo to ključ uspeha ovaj put. Možda me vizualne ideje vode do pesama koje trebam da napravim", rekla je.

 

 

Komentari (0)
Loading