"Oni su ipak najbolji": Rijana otkrila kako je biti mama dečaka i kakav je RZA kao stariji brat - nešto najslađe što ćete čuti danas!

Vesti 20.12.2023 18:28 0

Rijana je takođe govorila o tome kako se RZA ponaša kao veliki brat, rekavši...

Rijana

Printscreen/TikTok/entertainmenttonight

Rijana je nehajno izašla na crveni tepih povodom ,,Fenti x Puma Creeper Phatti" saradnje i bila je raspoložena za razgovor! Pored ćaskanja o svojoj deci, RZI i Rajotu, E! News je pitao Rijanu da li postoji išta što ona ne može da uradi, na šta se našalila rekavši- "za sada, da rodim ćerke".

Naglasak na ,,za sada", jer je Rijana zatim dodala "Mislim, za sada. Sledeći put ću imati 75 odsto šansi da rodim dečaka. Dakle, držimo palčeve."

 

@entertainmenttonight Rihanna is all about that boy mom energy 💙🍼 #rihanna ♬ original sound - Entertainment Tonight

Rijana je takođe govorila o tome kako se RZA ponaša kao stariji brat, rekavši: „U početku se mučio, ali voli svog mlađeg brata. Svaki put kada pomisli da ga ne gledamo, prići će i dodirnuti ga. Ako beba plače, samo će ga držati za ruke. Boli ga kada beba plače. Probudiće se ujutru govoreći- Bebo, bebo, bebo, bebo, bebo. Voli ga. Bilo je potebno neko vreme, ali sada se navikao i ja sam ponosna na njega."

„Oni su ipak najbolji“, dodala je ona. „Sada imam kuću punu dečaka. Mislila sam da sam ću biti mama devojčica, ali ja sam mama dečaka. Volim to.“ 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading