Imaju para kao blata, a žive u malom stanu: Glumački par nema dadilju, sami kuvaju i čiste, a evo kako vaspitavaju ćerke

Naj žena Vesti 08.04.2024 18:49 0

Imam jasnu granicu kad je u pitanju moja porodica. Za mene je crveni tepih posao, a ne mesto pokazivanja ljubavi, rekla je poznata glumica

Profimedia

Profimedia

Eva Mendes i Rajan Gosling smatraju se jednim od najlepših holivudskih parova, a njihov brak jednim od najstabilnijih. Ludo zaljubljeni, venčali su se u tajnosti, a Eva se nakon udaje posvetita porodičnom životu i prestala je da glumi. Prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini, a dve godine kasnije s Rajanom je dobila ćerku Amandu.

-Uvek sam imala jasnu granicu kad su u pitanju moj muškarac i moja deca. O njima ću govoriti, naravno, ali neću objavljivati fotografije iz naše svakodnevice. Za mene je crveni tepih posao, a ne mesto pokazivanja ljubavi - tvrdila je svojevremeno glumica, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Profimedia

Profimedia

 

 

Slavni par može sebi da priušti luksuzan život, ali svoje ćerke žele da vaspitavaju tako da znaju da se do uspeha i životnog zadovoljstva dolazi marljivim radom i trudom, umesto da je sve servirano i već rešeno.

Očigledno poučeni tragičnim primerima života i sudbina dece holivudskih zvezda, koja često završavaju u paklu zavisnosti, depresije i traganja za smislom života, Eva, Rajan i njihove ćerke žive u malom dvosobnom stanu, dele kućne poslove, nikad nisu angažovali dadilju. A razlog zašto su se odlučili za ovakav način života je specifičan.

-Želim da moja deca, kad su u nevolji, i danas i za 10, 20 godina, kažu: "Joj, moram da pozovem mamu", a ne "Ovo ne mogu da kažem mami - izjavila je Eva.

-Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u pozorište, muzeje, dvorce, izlete... Ali sada osećam da je vreme da im vratim dosadu, pogotovo deci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, tad nam dolaze ideje. Ponekad je zabavno, ponekad opasno, ponekad poučno, ali želim i to vreme kad je - dosadno -  zaključila je lepa glumica i životna partnerka Ryana Goslinga.

Komentari (0)
Loading