Može mama da mu bude: Šer otkriva zašto voli 40 godina mlađeg dečka, hejterima uputila jasnu poruku

Vesti 05.04.2024 19:03 1

Šer je ponovo progovorila o svom dečku u decembru 2022, kada se pojavila u emisiji Keli Klarkson...

Šer

EPA

Muzički izvršni direktor dospeo je na naslovne strane kada je prvi put fotografisan kako se drži za ruke sa Šer u novembru 2022.

U danima koji su usledili, muzička legenda je dobila kritike zbog 40 godina razlike u godinama između njih dvoje. Ali, istina, Šer je na Tviteru odgovorila nizom tvitova koji impliciraju da joj ne smeta razlika u godinama.

Među nizom objava na Tviteru, superzvezda potvrdila je svoju vezu sa Edvardsom kada je podelila njegovu fotografiju i jednostavno napisala: „Aleksandar“. Na pitanje da li je on njen „novi muškarac“, odgovorila je emodžijem smajlija sa srcima, a drugom korisniku Tvitera jednostavno je rekla: „Ljubav ne zna matematiku“.

Šer je ponovo progovorila o svom dečku u decembru 2022, kada se pojavila u emisiji Keli Klarkson. „Na papiru je to nekako smešno“, rekla je pevačica o njihovoj vezi. ,,Ali u stvarnom životu, se odlično slažemo. On je fantastičan. I ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju."

Edvardsu nisu nepoznati reflektori ili zabavljanja u muzičkoj industriji. Prethodno je bio u vezi sa Amber Rouz tri godine pre nego što je prekinuo vezu u avgustu 2021, a Rouz je izgleda optužila Edvardsa da ju je varao sa najmanje 12 različitih ljudi. Bivši partneri zajedno dele sina.

Od njegove porodične istorije do njegovog muzičkog porekla, evo svega što treba znati o Edvardsu.

On je muzički direktor u ,,Universal Music Group"

Edvards radi kao muzički direktor u Universal Music Group, jednoj od tri glavne izdavačke kuće u industriji zajedno sa ,,Sony Music" i ,,Warner Music Group". Neki od umetnika na njegovom spisku su Post Maloun, Bili Ajliš i Arijana Grande.

On deli dete sa bivšom devojkom Amber Rouz

Edvards i Amber Rouz su zajedno dočekali dete u oktobru 2019. Par (koji se razveo 2021. nakon višestrukih slučajeva neverstva) pobrinuo se da svojoj bebi daju veoma muzičko ime, Sleš Elektrik Aleksandar Edvards.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rose (@amberrose)

 

U martu 2024, Rouz se pojavila na ,,The Jason Lee Podcast"-u i razgovarala o Slešovom odnosu sa Šer.

„Veoma sam srećna što je [Aleksandar] sa Šer, jer to stvara stabilnost kada [naš] sin ode tamo“, rekla je ona. „Nije haotično i slično.“

Upoznao je Šer tokom Pariske nedelje mode

Edvards i Šer su se prvi put sreli na Nedelji mode u Parizu u septembru 2022. Iako tada nisu bili zajedno, dobitnik Gremija pozirao je za fotografije sa Edvardsovim prijateljem Tajgom.

šer

Foto: Profimedia

 

U septembru 2023. Edvards i Šer su prisustvovali Nedelji mode u Parizu kao punopravni par. Par je sedeo u prvom redu na Balmain reviji ženske odeće proleće/leto 2024.

On je 40 godina mlađi od Šer

Edvards ima 37 godina, a Šer 77, ali dobitnicu Gremija ne uznemiravaju decenije između njih dvoje. „LJUBAV NE ZNA MATEMATIKU, VIDI“, napisala je Šer u od tada obrisanom tvitu koji je snimila The Shade Room.

Šer ima istoriju zabavljanja sa mlađim muškarcima, uključujući Val Kilmera, Toma Kruza i Roba Kamiletija 1980-ih.

Šer

Jesse Grant / Getty images / Profimedia

 

„Istina je bila da nisam izašla sa mlađim muškarcima, nikada ne bih imala sastanak“, rekla je Šer za People 2021. „Mlađe muškarce nisu plašile starije žene. Ali stariji muškarci u mojoj starosnoj kategoriji, oni nisu imali."

U oktobru 2023. Šer je razgovarala sa magazinom People o pronalaženju ljubavi u svojim sedamdesetim.

,,Ono što sam naučila je da nikad nije kasno", rekla je. „Kada biste napisali svu statistiku, rekli biste: 'Pa, ovo je osuđeno na propast' Ali mi smo zajedno godinu dana, a da je bila samo godinu dana, vredelo bi. Imao sam. najbolje vreme."

Šer je nastavila: „On je poseban. Šta god da se desi, volim da budem sa njim. On me zasmejava, a mi se zabavljamo.“

Kupio je Šer prsten

Glasine o veridbi počele su da se kovitlaju nakon što je Edvards kupio Šer masivni dijamantski prsten za Božić.

„NEMAM REČI“, napisala je pevačica pesme „Believe“ sliku prstena na Tviteru.

 

U novogodišnjoj noći, Šer je pokazala svoj novi sjaj na fotografiji sa Edvardsom - ali nije nosila dijamant na svom domalom prstu.

U februaru 2023., izvor je rekao za People da par još „ne priča o braku“.

,,Veoma su zaljubljeni. Ekskluzivni su i ozbiljni", dodao je izvor. ,,Šer voli što je mlad. To je uzbudljivo za nju."

Pomogao je Šer da se izbori sa gubitkom majke

U decembru 2022. godine, Šerina majka je umrla u 96. godini. Izvor iz muzičke industrije je kasnije rekao da je Šerina veza sa Edvardsom „pomogla da se ublaži bol zbog gubitka“.

Izvor se takođe osvrnuo na verenički prsten koji je Edvards kupio pevačici pesme „Strong Enough” za Božić, nazvavši ga „divnim i lepim poklonom”.

Drugi insajder je rekao: ,,Prsten je bio savršen poklon koji joj je pomogao da prebrodi ovo gorko-slatko vreme."

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Pasivna kritičarka
05.04.2024 21:55

Meni to nije normalno i tačka !