Pariska nedelja mode nije samo glamur: Điđi Hadid pokazala lice bez šminke, bez kompleksa zbog nesavršene kože

Olja Jelić Vesti 03.07.2023 16:55 0

Zavirite iza kulisa nedelje mode

Điđi Hadid

EPA

Pariska nedelja mode nije samo glamur i sjaj – bar tako tvrdi jedna od vodećih manekenki današnjice Điđi Hadid. Ona je podelila seriju brutalno iskrenih fotografija koje otkrivaju kako to izgleda iza kamera. Pa da vidimo – Điđi Hadid bez trunke šminke.

Điđi Hadid je u subotu na Instagramu podelila svoj selfi bez šminke, otkrivajući da čak i supermodeli koriste kremu za bubuljice. Na prvoj fotografiji svog slajdšoua, Điđi je pokazala svoje golo lice u vreme dok se bavi svojom bjuti rutinom, očigledno netom posle tuširanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 


Lečenje bubuljica i negovanje tena odvija se u Parizu između revija, a Điđi Hadid je bila angažovana na jednoj od najznačajnijih: Jackuemus proleće-leto 2024. Takođe, manekenka je pokazala kako izgleda snimanje ovakvih revija iza scene.

Điđi Hadid bez šminke

Ovo nije prvi put da manekenka objavljuje svoje gole selfije – bez šminke, ulepšavanja i  trikova. Prvi put je ovakav selfi objavila da bi pokazala kako se i ona bori sa nesavršenostima kao što su fleke od sunca i bubuljice. Potom, prikazala je kako je trudnoća uticala na njenu kožu i kako to sanira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Prošle godine podelila je snimak iz svog privatnog aviona na kome ne nosi ni traga šminke u zoru. Ipak, najviše pažnje je privukla kada se fotografisala bez šminke za "POP" magazin i prikazala svoje pore, nejednakosti u tenu i sve ono što čini lice jedne žene.

 

 

Komentari (0)
Loading