Čekale su 20 godina: Selma Hajek nikad vrelija na fotkama u čast Bijonsinog novog albuma, a pogledajte tek ovu slavnu lepoticu!

Vesti 05.04.2024 17:04 0

Poslednje dve fotografije objave prikazuju nju i Penelope na snimanju filma „Odmetnice“...

Selma i Penelope

Profimedia

Selma Hajek i Penelope Kruz su veliki obožavaoci Bijonsinog novog albuma „Cowboy Carter“. U novom postu na Instagramu, Hajek je otkrila da su ona i njena bliska prijateljica Kruz godinama čekale na Bijonsin kantri album, podelivši slike koje to dokazuju.

Hajekova je podelila objavu na Instagramu, deleći različite fotografije sebe i Penelope. Otvorila je objavu sa dve fotografije na kojima nosi kaubojski šešir, naočare za sunce i belu majicu na kojoj piše „Kntri radio Texas“.

Poslednje dve fotografije objave prikazuju nju i Penelope na snimanju filma „Odmetnice“, u kome njih dvoje glume odmetnike u Meksiku iz 19. veka. Na fotografijama se vidi kako njih dvoje dramatično poziraju pred kamerama, dok se na drugoj smeju i zabavljaju zajedno.

 

 

„Draga Bijonse, Penelope i ja smo čekali 20 GODINA na ovaj album! KONAČNO, vredelo je“, napisala je ona objavu.

Penelopino i Selmino blisko prijateljstvo

Kruz i Hajek su prijateljice više od 30 godina, razgovarajući o svom prijateljstvu više puta tokom karijere. „Dolazila sam ovde na dva meseca i nisam znala nikoga“, rekla je Kruz u emisiji ,,The Ellen DeGeneres Show". "I [Salma] mi je rekla: ,,Ne ideš u hotel. Dolaziš u moju kuću jer je ovo teško na početku i osećaćeš se veoma usamljeno'.", prenosi Hola!.

U intervjuu za Vogue, 2011. godine, Hajekova je otkrila da je bilo neverovatno zahvalno videti sav uspeh koji je Kruzova postigla svojim životom i karijerom. „Sjajno je videti da neko za koga mislite da to zaslužuje da dobije sve o čemu je ikada sanjala“, rekla je Hajek. ,,To je magično. To vam daje nadu."

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading