,,Sveto pravilo" Penelope Kruz: Lepa glumica otkrila šta je zamalo uradila sa 20 godina i kako podiže svoju decu

Vesti 24.03.2024 20:09 0

Kruz je razgovarala o podizanju svoje dece, Lea (13) i Lune (10), otkrivajući da su oni u centru njenog života...

Penelope

Robert Smith / INSTAR Images / Profimedia

Penelope Kruz ceni svoju decu iznad svega. U novom intervjuu, španska glumica je otkrila da je rođenje dece promenilo njen pogled na život i njen pristup karijeri. Takođe je otkrila da je pokušala da usvoji dete kada je imala 20 godina.

Kruz je nedavno predstavljena u izdanju Elle Spain-a, gde je sa suprugom Havijerom Bardemom razgovarala o svom pristupu umetnosti i svojoj deci. Takođe je razgovarala o svom iskustvu sa usvajanjem. „Pokušala sam da usvojim sama kada sam imala 20 godina, na putovanju u Indiju, ali to se na kraju nije desilo“, rekla je ona.

Kruz je razgovarala o podizanju svoje dece, Lea (13) i Lune (10), otkrivajući da su oni u centru njenog života. „Ranije sam mnogo radila, i to u ludom ritmu, jer sam to morala da radim kada sam snimala četiri filma godišnje. Ali danas se osećam veoma srećnom što mi sve što sam zasadila omogućava da biram šta da radim, kada i gde.”

„Ponekad mi ponude nešto što je postavljeno tokom školske godine, ili nije u našem gradu, ili nije leti, i zbog toga kažem ne. I nikada neću zažaliti zbog toga. Od kada su deca rođena činimo sve što možemo da budemo ovde dok odrastaju. To je najvažnija stvar za nas oboje.” 

Kruzino „sveto pravilo“ kada su u pitanju njena deca

Ona je takođe razgovarala o svom glavnom pravilu kada je u pitanju podizanje dece, a to je čuvanje njihove privatnosti. „Imam sveto pravilo i to je da ne pričamo o njima“, rekla je ona. „Ako jednog dana budu imali posao koji se suočava sa javnošću, moraće da nauče kako da se suoče sa tim. Ali sada su samo deca koju štitimo."

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading