Novi šok za bolesnu Kejt Midlton, njeni roditelji su zapali u velike dugove: Teško vreme za celu porodicu

Slobodanka Ćorić Vesti 05.04.2024 14:22 0

Majka Kejt Midlton, Kerol Midlton, navodno čini sve da zaštiti svoju ćerku od saznanja da je porodica u finansijskim problemima

kejt midlton

Shutterstock

Kerol i Majkl duguju skoro 300.000 evra. Midltonovi nisu u mogućnosti da otplate neke poslovne dugove od prošle godine. Kejt i njeni roditelji imaju bliske odnose i pričaju o svemu, ali sada ne pričaju o poslu jer ona mora da se fokusira na svoje zdravlje.

Majka Kejt Midlton, Kerol Midlton, navodno čini sve da zaštiti svoju ćerku od saznanja da je porodica u finansijskim problemima. Kako piše britanski The Times, Kerol i Majkl, princezin otac, duguju skoro 300.000 evra. Pomenuti mediji tvrde da Midltonovi od prošle godine ne mogu da izmire neke poslovne dugove, odnosno da nemaju dovoljno novca da izmire račune kompanije koja ih je savetovala.

- Kerol pokušava da zadrži princezin fokus na izlečenju i oporavku - ispričao je neimenovani izvor stranim medijima o celoj situaciji i nastavio:

- Ovo je veoma teško vreme za celu porodicu, ali oni ne traže pomoć od svoje dece i ne žele da se brinu. Ketrin i njeni roditelji imaju bliske odnose i pričaju o svemu, ali sada ne pričaju o poslu jer ona mora da se fokusira na svoje zdravlje.

Podsetimo, stručnjak za kraljevsku porodicu tvrdi da Vilam i Kejt čine sve da se pomire sa Harijem i Megan. Kako su ranije preneli britanski mediji, vojvode od Saseksa nisu u dobrim odnosima sa kraljevskom porodicom, a posvađali su se i sa princom i princezom od Velsa. Ali Tom Kvin, kraljevski pisac, rekao je da su Vilijam i Kejt pokušali da poprave ovo. On je za Miror rekao da su kontaktirali Megan i Harija i molili ih da dođu u Veliku Britaniju i dovedu svoju decu, Arčija i Lilibet. Ali Meghan je navodno odbila.

@najzena.rs Zašto su sve češći brakovi gde su muškarci mlađi, a žene starije? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #marriage #couple ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading