Savršena elegancija: Kendal Džener ne zna za modnu grešku, njena haljina je čista desetka

Olja Jelić Vesti 03.04.2024 16:43 0

Kendal Džener oduševila je odabirom haljine

Kendal Džener

Profimedia

Kendal Džener u poslednje vreme niže prilično upečatljive modne kombinacije koje privlače pažnju. Tako je prije nekoliko dana predstavila jedno svoje sportsko izdanje i najavila povratak kapri pantalona, a sada je pokazala vrlo elegantnu kombinaciju koju je nosila u nedelju za Uskrs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

Naime, odlučila se za dugačku haljinu boje slonovače, a modnu kombinaciju pokazala je na svom Instagram profilu. "Haljina mojih snova", napisala je. Haljina joj savršeno pristaje i oličenje je staroholivudske elegancije.

Svilena tkanina i baršunaste mašne

Haljina marke Rodarte, izrađena od svilene krep tkanine, ukrašena je detaljima u obliku baršunastih mašni na nabranim rukavima. Kendal je uz haljinu odabrala crne salonke na petu te sunčane naočale. Njen mejkap bio je minimalan, a kosa raspuštena.

"Moja lepa princeza u svom tajnom vrtu", napisala joj je Kris Džener ispod objave. Osim mamine poruke, nanizali su se i komentari mnogih drugih. "Savršenstvo", "Ova haljina ti stoji kao salivena", "Najlepša djevojka ikada", "Ovo je haljina i iz mojih snova", "Kao san", "Lepa", samo su neki od njih. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading