Pripijeni crni kombinezon i šljokice: Nina Badrić u autfitu u kom neodoljivo podseća na Bjanku Senzori oduševila fanove

Olja Jelić Vesti 22.03.2024 14:10 0

Nina Badrić iznenadila autfitom, od nje se ovo nije očekivalo

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Pevačica Nina Badrić je nastupala je u jednom noćnom klubu gde se pojavila u autfitu koji nismo kod nje navikli da vidimo.

"Za pamćenje. Hvala vam", pisalo je u opisu njene objave na Instagramu u kojoj je pokazala da je večernje haljine odlučila da zameni nešto riskantnijom odećom.

Na snimku je vidljivo da je pevačica obukla crni kombinezon sa šljokicama bez rukava, a sve je uparila štiklama i torbicom iste boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

 

Je li ovo Nina ili Bjanka Senzori?

Koliko je fanove iznenadila svojim modnim odabirom, dokazuje činjenica da je u komentarima mnogi porede sa Bjankom Senzori, suprugom repera Kanjea Vesta koja je u posljednje vreme u centru medijske pažnje zbog svojih provokativnih modnih odabira.

"Stil Bjanke Senzori, samo decentniji i prefinjeniji. Jako dopadljivo", "Ista Bjanka…", komentarisali su neki, dok su se drugi usudili reći da nakon ovakve predstave pevačica Dženifer Lopez može lagano u penziju.

"Kraljice! Ako Džej Lo to može, možeš i ti! Koga briga! Izgledaš fenomenalno", "Džej Lo može lagano u penziju", pisali su fanovi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading