Ne vole je: Eva Mendes otkrila šta se dešava kada pošalje ćerkice na spavanje, do suza nasmejala roditelje širom sveta

Vesti 28.03.2024 14:15 1

To su primetile i ćerke Eve Mendes, koje su vrlo simpatično dale ime ulozi koju mama Eva preuzima u trenutku kada počinje ta večernja rutina...

Eva

NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako možda ranije nismo razmišljali o tome, čini nam se da možemo nešto da predvidimo – da će se mnoge mame zapravo prepoznati u ovoj 'noćnoj mami', kako kaže ćerka Eve Mendes.

Odmah na početku moramo reći da je jutro najstresnije doba dana. U to nema sumnje, a neke studije su to pokazale. Sasvim logično i opravdano jutra mogu poneti tu titulu. Ali šta je sa večerima? Jutra su obično stresno vreme, bez dece ili sa njima – iako je mnogo stresnije sa decom – ali večeri se mnogo menjaju kada imate decu i postanete roditelj.

Večernja rutina je posebna vrsta stresa. To je stres koji ne znamo dok ne dobijemo decu. Bez dece, veče je vreme za odmor, relaksaciju, čitanje, gledanje televizije, uživanje, druženje... Sa decom je trka da se sve što pre sredi i spremi za spavanje i kako da se deca u krevet što je pre moguće. Bez grižnje savjesti možemo reći da smo pogrešili da većina nas do tog trenutka nije nimalo opuštena.

To su primetile i ćerke Eve Mendes, koje su vrlo simpatično dale ime ulozi koju mama Eva preuzima u trenutku kada počinje ta večernja rutina - noćna mama, odnosno "noćna mama". Inače, Eva Mendes ima dve ćerke: Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Li (7) sa svojim partnerom Rajanom Goslingom.

Tokom intervjua za Today.com, glumica Eva Mendes (50) je rekla da njene ćerke imaju ime za ulogu koju igra pripremajući ih za spavanje. Tu ulogu su nazvali „noćna mama“, a sami su zaključili da je ova noćna mama „nekako drugačija“. I tu već možemo da zamislimo o kakvoj se „drugačiji“ radi...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Kada je Mendes zamolila svoju ćerku da pojasni šta misli, glumica je rekla da njena devojčica ima da kaže: 'Pa, noćna mama, trebalo bi da noću malo ohladiš život.' Eva Mendes je priznala da ju je to jako pogodilo, jer je znala da je to istina, i da je uveče zaista morala da „rashladi”.

„Želiš da uradiš sve te stvari i da ih urediš tako da u to vreme budu u krevetu kako bi ti mogao da živiš, ali i da mogu da se naspaju“, rekla je Mendes, napominjući da su njene ćerke često večernje rutine. traje dva na sat. Eh, da, kad se naviknu...

Inače, Mendes i Gosling su se nedavno preselili van Los Anđelesa kako bi svojoj deci pružili mirnije detinjstvo. Sada žive malo dalje od Holivuda i to im, rekao je nedavno njima blizak izvor, baš odgovara. Mama i tata nisu želeli da njihove devojčice odrastaju sa drugom poznatom decom. I to možemo potpuno razumeti i poistovetiti sa tim. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Cica
29.03.2024 06:00

Da se naspaju????