Bukvalno se rasplakala: Paris Hilton nije mogla da veruje šta je Britni napisala o njoj u svojoj knjizi, sve je jasno kao dan!

Vesti 27.03.2024 21:34 0

Rekla je da je bila ganuta i da je Britni neverovatno jaka...

Paris

Printscreen/TikTok/kellyclarksonshow

U nedavnom gostovanju u emisiji ,,The Kelly Clarkson Show", poznata naslednica i di džej, Paris Hilton je govorila o svojoj povezanosti sa mega zvezdom Britni Spirs.

Voditeljka Keli Klarkson je započela priču o njihovom prijateljstvu tako što je spomenula zajedničku sliku Paris i Britni, koju je Paris objavila na svojim društvenim mrežama, da bi potom podsetila da je Britni Spirs nedavno objavila svoj memoar ,,Žena u meni" gde je spomenula slavnu naslednicu.

- ,,Jedna od osoba koja je bila najbolja prema meni kada mi je bila potrebna dobrota, bila je Paris Hilton", napisala je brini u memoaru.

Paris je istakla da je ova rečenica toliko dirnula da je zaplakala. Rekla je da je bila ganuta i da je Britni neverovatno jaka. Takođe je rekla da je mnogo voli, kao i da je ponosna na nju jer je ispričala svoju istinu i napisala tu knjigu. 

 

 

Keli je navela da su obe devojke bile veoma mlade kada su se probile na holivudsku scenu i da je to sigurno bilo teško za njih. Ona je pohvalila Paris zbog toga što otvoreno govori o problemima tinejdžerskih zvezda i da je važno da nastavi da to radi.

- ,,Da. Ponosna sam na uticaj koji sam imala jer sam podelila svoju priču i promenila zakone u deset država", nastavila je Paris, dodajući da se i dalje trudi da bude uticajna u političkoj sferi.


,,Žena u meni"

Pevačica Britni Spirs nedavno je objavila memoar ,,Žena u meni" koji je postao bestseler. Knjiga krajem oktobra prošle godine našla na prvom mestu liste besteslera New York Times-a. Britni se velikim uspehom pohvalila na X-u.

 

- Hvala svim obožavateljima, to mi beskrajno znači!!! Volim vas sve - poručila je.

Njena se knjiga prodala u 1.1 miliona primeraka u SAD-u, prema izdavaču Gallery Books. Tako su memoari postali druga najprodavanija knjiga 2023. godine, dok je na prvom mjestu još uvek ,,Rezerva" koju je napisao princ Hari.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading