Morala je da se pohvali na TikToku: Paris Hilton nije mogla da zadrži oduševljenje, njen sin je naučio novu veštinu

Vesti 05.03.2024 17:26 0

Hiltonova redovno deli novosti o svojoj mladoj porodici na društvenim mrežama...

Paris

Printscreen/Instagram/parishilton

Sin Paris Hilton, Feniks, je počeo da puzi!

Majka dvoje dece, je u ponedeljak otkrila da je njeno 13-mesečno dete počelo da puzi podelivši divan video snimak malenog Feniksa na TikTok-u.

Feniks je puzao preko ružičaste prostirke na kojoj je pisala mamina fraza ,,That's Hot" u svojoj igraonici dok je išao ka kapiji za bebe koja ga je sprečavala da ide dalje.

,,Vidi ko je upravo počeo da puzi. Gde ćeš, gospodine?" pitala je Hilton svog sina u klipu.

„Hajde da se vratimo u tvoju igraonicu“, dodala je naslednica.

„Pogledajte ko je upravo počeo da puzi #SlivingMom“, napisala je Hiltonova u snimku.

 

@parishilton Look who just started crawling👶🏼 #SlivingMom ♬ Funny - Gold-Tiger

 

Hiltonova redovno deli novosti o svojoj mladoj porodici na društvenim mrežama. U nedelju je podelila slatki video na kojem Feniks spava na njoj. „Osećam se kao u raju kada moj mali anđeo zaspi u mojim rukama“, napisala je ona u snimku.

U klipu, Paris se zavalila na ležaljku dok je Feniks čvrsto spavao u njenom krilu, grleći svoju mamu dok se u pozadini čula pesma „I Get to Love You“ Miše Didi 

Bio je to naporan dan za Feniksa, koji je viđen kako se igra sa svojom novom loptom u divnom snimku koji je Hiltonova podelila ranije tog dana.

„Beba P obožava svoju novu lopticu! #SlivingMom“, rekla je Hiltonova dok se Feniks smejao i igrao sa svojom novom igračkom, gađajući svoju mamu lopticama u obliku zvezde u još jednom slatkom klipu.

 

@parishilton Baby P loves his new ball pit! 💫💫👶🏼💫💫 #SlivingMom ♬ original sound - ParisHilton

 

Hilton i suprug Karter Reum (43), koji su se venčali 2021, dočekali su Feniks preko surogat majke 16. januara 2023. Zatim su dočekali ćerku London 11. novembra 2023.

,,Presrećna sam što je naša mala princeza ovde!" Hiltonova je rekla magazinu People ubrzo nakon što je par dočekao svoju ćerku. Dodala je: „Moj život je potpun, imam svog malog dečaka, a sada i svoju devojčicu." 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading