Memoari Britni Spirs prodali se u milion primeraka: Druga najpopularnija knjiga ove godine, pevačica se zahvalila fanovima

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 14:05 0

Njena knjiga je postala druga najprodavanija ove godine. Ispred nje se našao princ Hari i njegovi memoari

Britni Spirs

Shutterstock

Pevačica Britni Spirs nedavno je objavila memoare "The Woman in Me" koji su postali bestseler. U sredu se knjiga našla na prvom mestu liste besteslera New York Timesa. Britni se velikim uspehom pohvalila na X-u.

- Hvala svim obožavateljima, to mi beskrajno znači!!! Volim vas sve - poručila je.

 

 

Njena se knjiga prodala u 1.1 miliona primeraka u SAD-u, prema izdavaču Gallery Books. Tako su memoari postali druga najprodavanija knjiga ove godine, dok je na prvom mjestu još uvek "Rezerva" koju je napisao princ Hari.

Pevačica je u svojim memoarima otkrila šokantne detalje iz svog života. Pričala je o starateljstvu koje njen otac ima nad njom, a otvorila je i dušu o vezi sa Džastinom Timberlejkom. Opisala je i prekid trudnoće kad su njih dvoje bili u vezi jer on nije tada bio spreman da postane otac. Britni je imala 19 godina, a Džastin joj je, kako ona tvrdi, dao pilule za prekid trudnoće. Navela je kako se boli i danas priseća. Njena trudnoća i pobačaj su do nedavno bili čuvani u potpunoj tajnosti pa čak ni njena porodica nije znala za to. 

 

 

- Bilo je važno da niko ne sazna za trudnoću ili pobačaj, što je značilo da sve radim kod kuće - napisala je Britni pa dodala:

- Nastavila sam da plačem i jecam dok sve nije završilo. Trajalo je satima i ne sećam se kako je završilo, ali sećam se, 20 godina kasnije, boli i straha.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading