Za iskrenost dobila 4 miliona lajkova: Jedna žena je izjavila da je loša mama, a ćerkin odgovor je sve raznežio

Vesti 19.03.2024 15:07 0

Niko nije savršen i normalno je imati trenutke sumnje u sebe. Isto je i kada je reč o odgajanju dece.

majka

Printscreen/TikTok

Odgajanje dece je veoma zahtevno i izazovno, a to ponekad dovodi do toga da roditelji posumnjaju u svoje sposobnosti. U tim trenucima se treba podsetiti da je to sve normalno, da svi kroz to prolaze i da niko nije savršen.

Kroz takav trenutak nesigurnosti prošla je i mama Mikajla. Ona je u viralnom TikTok videu izjavila da je loša mama jer je tog dana za večeru naručila picu. Ali, odgovor ćerke dirnuo mnoge. Na maminu izjavu odgovorila je: "Nisi loša mama. Ti si dobra mama. Reci to!"

Mikajla je zatim rekla da je dobra mama, a u opisu objave je istakla: "Svaki dan s mojom decom je sjajan. Ipak, neki su dani jednostavno izazovniji od drugih. Ovo je bio jedan od tih dana, ali pokazalo se da je moja beba bila srećna koliko je mogla biti. Ona misli da sam dobra mama."

 

@mamamiik everyday with my kids is a great day, some days are just more challenging than others. yesterday was one of those days. one of those days where i had to say no too many times. one of those days where instead of raising my voice i should have shown more patience. where its whatever for lunch and pizza for dinner. one of those days where you see moms on tiktok making everything for their kids from scratch and it just makes you feel so small. i felt like a bad mom. i felt like i could have done more, and i probably could have. but the whole day i was so self critical, and it turns out my baby was just happy as could be. she thinks i’m a good mom. your babies think you’re a good mom/dad too. you’re not alone. i see you. ❤️ #parentsoftiktok #momtok #foryou ♬ original sound - MommaMik

 

Video je objavljen juče, a skupio je više od 15 miliona pregleda i skoro 4 miliona lajkova.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading