Prvi veliki glumački nastup: Kim Kardašijan nikad zlobnija u horor seriji, a ova scena je izazvala skandal na mrežama!

Vesti 21.03.2024 10:45 0

,,Američka horor priča: Delikatno Drugi deo" će biti premijerno emitovana 3. aprila

Kim

Printscreen/Youtube/FX Networks

Čekanje na ,,Američku horor priču: Delikatno Drugi deo" je skoro gotovo.

U trejleru za drugi deo hit serije, Ana Viktorija Alkot (Ema Roberts) oseća posledice trudnoće na večeri sa svojom prijateljicom i publicistkinjom Šivon (Kim Kardašijan).

„Nešto mi se dešava“, kaže ona Šivon dok jede, a ona odgovara: „Jedeš li kost?“

Čini se da trudnoća takođe utiče na Annino mentalno zdravlje jer doživljava halucinacije, uključujući bebu koja se sama vadi iz stomaka i zapaljena kolica.

,,Daću ti život iz snova. Čega bi se odrekla za to?" Šivon pita Anu i ona odgovara: „Svega“ pre nego što se par umalo poljubi.

Čini se da je pritisak da bude zvezda prevelik za Anu dok se bori za osvajanje Oskara, priznajući: „Ne mogu da nastavim da se borim za ovu nagradu. Ne mogu.”

 

 

Međutim, Šivon odbija da joj dozvoli da uspori i ošamari je, govoreći: „Neću ti dozvoliti da govoriš više o  odustajanju“.

Kasnije je dodala: „Ponekad morate da slomite nekoliko vratova.

Trejler se završava tako što Ana naziva Šivon „čudovištem“, ali ona uzvraća: „O ne, dušo. Mnogo sam gora.“

Najava Kardašijaninog kastinga u aprilu 2023. izazvala je buru, a sama rijaliti zvezda je otkrila mesec dana kasnije da pohađa časove glume kako bi se pripremila za svoju ulogu.

„Zaista je zabavno izaći van svoje zone udobnosti i isprobati nešto novo i rasti“, rekla je zvezda za Variety o ulozi u seriji koju je kreirao Rajan Marfi. ,,Volim da dajem sebi izazove."

Njen partner Zakari Kvinto takođe je pohvalio Kardašijanine glumačke poteze na premijeri njenog novog filma ,,On je otišao tim putem" na Tribeka filmskom festivalu. 

„Pojavio sam se u ovoj sezoni Američke horor priče i imao sam priliku da je upoznam“, rekao je Kvinto (46) za magazin People. ,,Bila je tako ljupka i topla i, zaista, mislim da joj nije potreban moj savet."

Kim Kardašijan

Profimedia

 

„Delovalo je kao da je zaista u svom elementu i bio sam zaista impresioniran njenim duhom i njenom otvorenošću“, nastavio je glumac. „Zaista se radujem što ću videti ovu sezonu jer mislim da će ona odraditi divan posao.

Uloga u seriji ,,Američka horor priča" je Kardašijanin prvi veliki glumački nastup. Imala je manje uloge u filmovima ,,Katastrofa" iz 2009., ,,Iskušenje: Ispovesti bračnog savetnika", ,,CSI: NY i Drop Dead Diva". Takođe je igrala sebe u serijama ,,Kako sam upoznao vašu majku", ,,Televizijska posla" i ,,Dve devojke bez kinte"

 

Takođe je debitovala kao voditeljka humorističke emislije ,,Saturday Night Live" u oktobru 2021.

,,Američka horor priča: Delikatno Drugi deo" će biti premijerno emitovana 3. aprila. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading