Zna i da glumi: Zgodna Kim prihvatila ulogu u popularnom horor serijalu, ipak mišljenja o njenom nastupu su podeljena - procenite i vi

Vesti 02.11.2023 14:22 0

Kardašijanka igra PR eksperta Šivon Korbin, koja će Ani pomoći da osvoji Oskara bez obzira na sve...

Kim Kardašijan

Courtesy of Marc Jacobs/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je "Američka horor priča: Delikatno" premijerno prikazana u septembru, osećalo se kao da je ceo internet odjednom zavapio: "Kim Kardašijan je tako sjajna u seriji!" TMZ je bukvalno postavio ,,push" obaveštenje o tome. Ali da li je njen prvi glumački nastup prenaglašen?

Ako niste gledali, Ema Roberts igra Anu Viktoriju Alkot u 12. sezoni ,,Američke horor priče", koja jako želi da zatrudni i osvoji Oskara. Ove dve želje često dolaze u sukob na načine koji zapravo nemaju smisla, iako je to greška slabog scenarija više nego bilo čije izvedbe (iako je Roberts, koji glumi Anu kao krotku i dosadnu, neubedljiva je kao starleta sa velikim ambicijama). Ana je okružena nesrećnim mužem (Met Čukri iz „Gilmorovih“), očigledno zločestim doktorom (Denis O Hera) i mnogim drugim likovima koje igraju glavni elementi stiha Rajana Marfija. A tu je i Kardašijanka, koja igra PR eksperta Šivon Korbin, koja će Ani pomoći da osvoji Oskara bez obzira na sve.

 

 

Kim sama po sebi nije loša u ulozi. Radi se o tome da se od nje traži da ne radi apsolutno ništa osim ono što jeste. „Delikatno“ ne želi da na trenutak zaboravite da je ovo gluma Kim Kardašijan; zar to nije tako zabavna mala meta šala? Ali ona brzo dosadi, piše Pop Sugar.

Postoje, naravno, trenuci kada ćete gledati filmove ili serije sa nekim veoma poznatim u glavnoj ulozi i biće vam potrebno malo vremena da se uživite u njihov lik, i ne gledate na njih kao na slavnu ličnost. Ali dovoljno dobri glumci, ma koliko poznati, mogu da učine da zaboravite na njihovu ličnost van ekrana. Ali to ovde nije cilj. "AHP" ne želi da odvojite pravu Kardašijan od Šivon. To je isti štos koji su napravili Tejlor Svift i Tejlor Lautner kada su igrali par u filmu „Dan zaljubljenih“ iz 2010.  

Tejlor i Tejlor

Printscreen/Youtube/ Movieclips

 

Uzmite na primer, petu epizodu kada Šivon grdi nekoga što joj je uzeo telefon zato što se u njemu nalaze poslovi vredni „milione dolara“.  Tada nećete razmišljati o tome da je Šivon moćna poslovna osoba ili šta bi ti dogovori mogli eventualno biti. Umesto toga ćete misliti o poslovima koje Kim radi. Na pameti će vam biti njena nedavna naslovnica časopisa Forčun, zbog koje je bila toliko uzbuđena da je stavila na svoju rođendansku tortu. 

Mnogi su Kardašijanin ulazak u glumu u "Delikatnom" označili kao skretanje sa poslovnih angažmana (i poziva advokata) koji su definisali njenu sliku u javnosti poslednjih godina, ali njena uloga Šivon zapravo samo više naglašava te aspekte njenog života. Kardašijanka je šefica, i može samo da igra šeficu na TV-u. U boljoj situaciji, Kardašijanina uloga bi je naterala da se podsmeva sebi i svom javnom imidžu. Ali "Delikatno" nikada ne ide kopa dovoljno duboko i ne vadi niti humor niti apsurd. Deluje kao još jedna faza reklamiranja u Kardašijaninom reklamnom životu.

 

 

 

Međutim, to nije Kardašijanina greška. Njen izgled nadomešćuje načine na koje serija ne uspeva. O tome na kraju krajeva najviše bruji javnost.

Kim

Printscreen/YouTube/ Movie Trailers Source

 

 

Prvih pet epizoda „Američke horor priče: Delikatno“ su objavljeni krajem oktobra. Drugi deo serije biće premijerno prikazan 2024.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading