U njegovim rukama je najsigurnija: Emotivna objava žene legendarnog Brusa Vilisa raznežila fanove

Olja Jelić Vesti 20.03.2024 11:25 0

Brzs Vilis juče je proslavio 69. rođendan, a tim povodom njegova supruga Ema Heming Vilis posvetila mu je emotivnu objavu

Brus Vilis i žena

Printscreen/Instagram

Brus Vilis juče je proslavio 69. rođendan, a tim povodom njegova supruga Ema Heming Vilis posvetila mu je emotivnu objavu. 45-godišnja Ema napisala je kako je njen suprug pravi džentlmen.

"Baš kao i vi, mi ga jednostavno obožavamo. Ono što možda ne znate, ali možda možete zamisliti, je da je biti njegovim rukama najsigurnije mesto na celom svetu. On je pravi džentlmen, sa toliko ljubavi koju deli. To je ono što vidim, njegova prava srž. Mogu vam reći, tako je nesebičan i uvek tako dobar. Srećan rođendan, moja ljubavi. Ti si dar koji se neprestano daje", napisala je Ema.

 

 

 

Objavila je fotografiju na kojoj Brus u naručju drži dete.

Objavu komentarisala i Talula

Objava je dobila bezbroj komentara obožavatelja koji su Brusu čestitali rođendan. Javila se i njegova ćerka Talula Vilis. "Jako te volim. Njega jako volim. Naš kralj Riba", napisala je Talula.

Talula je nedavno otkrila da joj je prošlog leta dijagnostifikovan autizam. "Zapravo je ovo prvi put da sam javno podelila svoju dijagnozu. Saznala sam prošlog leta i to mi je promenilo život", rekla je. 

Ema je u braku s Brusom od 2009. i s njim ima ćerke Mabel (11) i Evelin (9). Sa bivšom suprugom Demi Mur Brus ima ćerke Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (30).

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading