"Mislila sam da je izgubio interesovanje za mene, lagala sam sebe da nije bolestan": Bolna ispovest ćerke Brusa Vilisa

Olja Jelić Vesti 01.06.2023 15:31 0

Talula Vilis, ćerka Brusa Vilisa, otkriva kako su izgledali prvi znaci bolesti slavnog glumca.

Demi

Profimedia

Brusu Vilisu je prošle godine dijagnostikovana afazija, bolest mozga zbog koje se povukao iz glume. Kasnije je ustanovljena prava dijagnoza - frontotemporalna demencija, poznata kao ređi oblik demencije. Cela porodica je maksimalno posvećena glumcu, a njegova ćerka, Talula Vilis, progovorila je o počecima njegove bolesti. Priznala je da su svi članovi porodice ignorisali prve simptome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

"Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala gubitku sluha", ispričala je Talula i dodala da su često znali da mu govore da nešto kaže glasnije, a za sve su krivile film "Umri muški". Talula je brzo počela da shvata da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

"Dobio je dvoje dece sa mojom pmaćehom Emom, a ja sam mislila da je izgubio zanimanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio sa pogrešnom matematikom: 'Nisam dovoljno lepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca'", priznala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

Talula je otkrila i kako je izbegavala znakove njegove bolesti, kao i da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Navela je i da je još jedan od razloga zašto je celu situaciju ignorisala to što se i ona u isto vreme borila sa teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

 

"Dok sam se ja borila sa dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se tiho borio", rekla je i otkrila da ju je ubrzo stigla misao da otac neće moći da govori na venčanju u budućnosti. Ipak, Talula se oporavila, pa sada sve svoje slobodno vreme provodi uz oca, kao i ostatak porodice.

Komentari (0)
Loading