Eva Longorija pokazala majku: Evo kako izgleda žena koja je najviše zaslužna za njen uspeh

Olja Jelić Vesti 16.03.2024 15:37 0

Eva Longorija odlučila je da provede dan daleko od svih obaveza, a društvo joj je pravila njena mama Ela

Eva Longorija sa majkom

Profimedia

Nakon što se namučila na ovogodišnjoj dodeli Oskara, gde je odabrala haljinu u kojoj je jedva disala, ali i cipele sa vrtoglavo visokim potpeticama, u kojima je jedva hodala, Eva Longorija odlučila je da provede dan daleko od svih obaveza, a društvo joj je pravila njena mama Ela.

Glumica je izgledala je opušteno i srećno dok je u udobnoj midi haljini bež boje izlazila iz popularnog restorana u Los Anđelesu Mr Chow. U omiljeni restoran bogatih i slavnih 48-godišnja glumica odvela je osobu koja je zapravo najzaslužnija za ono gde je danas, svoju majku Elu Mireles.

Dobro raspoložene majka i ćerka, na večeri su se dobro zabavile, a paparaci su ih pratili od trenutka kada su napustili restoran i krenuli prema automobilu.

I dok je Eva Longorija odabrala zemljane tonove, njena mama poigrala se sa ljubičastim kompletom hlača na crtu i bluze sa ljubičastim printom cvetova.

Iako je jedina u svojoj obitelji postigla svetsku slavu i danas smatra jednom od najljepših žena sveta, u mladosti je Eva Longorija za samu sebe govorila da je "ružno pače".

"Sve tri sestre su plavuše, a ja sam se jedina rodila sa tamnom kosom, tamnom puti i tamnim očima. Moje sestre imaju te predivne oči boje lešnika, a moja mama je 'Güera', što znači "ona bela". Zovu je "Tia Güera" jer je tako svetle puti', izjavila je svojevremeno Eva Longorija koja je s majkom i sestrama veoma bliska.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading