Hejli Biber ostavlja bez daha: Elegantnim odelom očarala na događaju pred dodelu Oskara, a tek kada vidite njen mejkap

Vesti 09.03.2024 15:53 0

Osnivačica brenda Roud izabrala je minimalistički izgled sa kosom razdvojenom na sredini i sjajnom ružičastom bojom usana

Hejli Biber

EPA

Hejli Biber zna kako da očara publiku, a to je i dokazala u petak uveče na događaju pred dodelu Oskara, organizovanom od strane modne kuće Sen Loran, koji je okupio zvezde.

Manekenka (27) je viđena u šik crnom odelu na večeri i zabavi koju je organizovao luksuzni modni brend u partnerstvu sa Vanity Fair-om i NBCUniversal-om dok su odali počast filmu ,,Openhajmer", koji ima najviše nominacija za Oskara u godini.

 

 

Osnivačica brenda Roud izabrala je minimalistički izgled sa kosom razdvojenom na sredini i sjajnom ružičastom bojom usana.

Nominovani za film i glumu Kilijan Marfi i Robert Dauni Mlađi će u nedelju saznati koliko će od njihovih ukupno 13 priznanja poneti kući kada se nagrade uživo uruče tokom ceremonije koju vodi Džimi Kimel.

Pored zvezda iz ,,Openhajmerove" postave, događaju su prisustvovale i Zoi Kravic, Roze iz grupe Blackpink i Olivija Vajld, prenosi People.

Za Roze, Zoi i Hejli, ovo je bio drugi put da prisustvuju događaju pre dodele Oskara u Sen Loranu. Svo troje su dobili ekskluzivni poziv na zabavu kreativnog direktora Entonija Vakarela 2022. godine, kojoj su prisustvovali i Endi Mekdauel, Zendaja, Džo Kiri i Megi Džilenhol.

 

 

Biberova se, u međuvremenu, vratila svom glamuru nakon što je poslednjih nekoliko meseci bila opuštena – prvo u bikiniju tokom odmora na plaži sa suprugom Džastinom Biberom i prijateljicom Kendal Džener

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading