"Gospođica, gospođica Vesti": Kanjeova dvojnica se pridružila tati na sceni u Majamiju, malena Nort je nasledila moćan talenat!

Vesti 13.12.2023 18:22 0

Nort je prvi put je izašla na scenu sa svojim tatom na njegovoj reviji Yeezy tokom Nedelje mode u Parizu u martu 2020...

Nort

Printscreen/TikTok/respectivetok

Ćerka rijaliti zvezde, Kim Kardašijan i repera Kanje Vesta, Nort Vest, pridružila se juče svom ocu na sceni tokom njegovog novog albuma ,,Vultures" u Majamiju.

Malena Nort je ushićeno pevala: ,,“I love it here, we gonna take over the year for another year, it’s your bestie, Miss Miss Westie, don’t try to test me, it’s gonna get messy, it’s gonna get messy, just bless me,”- ,,Sviđa mi se ovde, bićemo dominantni ove godine do sledeće, to je tvoja najbolja drugarica, gospođica, gospođica Vesti, nemoj da me izazivaš jer će biti problema", dok su pored i iza nje stajali njen otac i ostali delovi njegove ekipe.

 

 

Dok je pevala svoj prvi singl, devojčica je izgledala moderno, obučena u crnu kožnu jaknu, crnu trenerku, a oko vrata je nosila srebrni lančić. Takođe je imala i duge i lepe pletenice koje su pratile svaki njen pokret.

 

 

Nort je prvi put je izašla na scenu sa svojim tatom na njegovoj reviji Yeezy tokom Nedelje mode u Parizu u martu 2020, a njena majka Kim je nedavno objavila video na svom zajedničkom TikTok nalogu gde su pevale Vestovu pesmu „Bound 2“.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading