Lepo je rekla: Kajli Džener hrabro odgovorila hejterima njenog novog stila, on je bio u srži ,,problema"

Vesti 08.03.2024 17:30 0

NYT je pomenuo maksi haljinu sa puf rukavima koju je Dženerova nosila prošlog leta

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Kajli Džener se obraća kritičarima koji imaju mišljenje o njenom novom, konzervativnijem izgledu.

U intervjuu za The New York Times objavljenom u četvrtak, 26-godišnja osnivačica Kylie Cosmetics-a zamoljena je da odgovori kritičarima koji kažu da je njen najnoviji stil pod uticajem njenog sadašnjeg dečka Timotija Šalamea, sa kojim je u vezi od 2023.

„Ne znam kako se osećam u vezi sa tim“, rekla je Dženerova. ,,Samo ne želim da pričam o ličnim stvarima."

Rekla je da nije svesna te teorije, jer pokušava da se fokusira isključivo na komentare na društvenim mrežama o svom poslovanju i proizvodima, a ne na izgled ili lični život. NYT je pomenuo maksi haljinu sa puf rukavima koju je Dženerova nosila prošlog leta.

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Zvezda ,,Kardašijansa" je umesto toga navela da je rođenje njenog sina Ejra Vebstera (2) razlog za njen novi stil.

„Treba mi neko vreme nakon što dobijem bebu da se ponovo osećam kao ja“, rekla je. „Onda dobijete svoje telo nazad i kažete: „Čekaj, trendovi su se promenili.“ "

U intervjuu za NYT, Dženerova se osvrnula na uticaj koji su stalne kritike njenog fizičkog izgleda imale na njene emocije. Kako su novine objavile, oštro osvetljenje na jednoj fotografiji ponekad može biti katalizator priča u kojima plastični hirurzi spekulišu o tome da li je imala dodatne kozmetičke procedure.

,,Godinama se nisam osećala kao da su moje lice ili izgled prihvaćeni", rekla je ona. ,,Ne postoji ništa što bi bilo ko mogao da kaže sada što bi me povredilo.". 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading