"Volim da ga gledam“: Bivši muž Gvinet Paltrou se verio sa glumicom Dakotom Džonson

Vesti 07.03.2024 19:20 0

Poznati par je proslavio veridbu, a izvori kažu da su čak dobili i blagoslov njegove dece.

dakota džonson

Profimedia

Kris Martin i Dakota Džonson upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a 2017. godine prvi su put viđeni zajedno. Za veridbu su čak blagoslov dobili i od bivše supruge pevača grupe Koldplej, Gvinet Platrou, kao i njihove dece. Iako su poznata glumica i pevač vezu držali u tajnosti, bliski izvori kažu da najuži krug porodice i prijatelja zna za veridbu.

"Par se verio ranije, ali su to krili. Sada su otvoreno govorili o tome u krugu bliskih ljudi. Opčinjeni su jedno drugim od prvog dana pa je sledeći korak u vezi bio neizbežan. Ne žure s planiranjem venčanja, ali uživaju u novoj ulozi njihove ljubavi", kazao je izvor.

Dakota Džonson

Shutterstock

 

Na ruci glumice zapažen je smaragdni prsten kada je slavila 34. rođendan u Los Anđelesu prošle godine. Vezu su započeli 2017. godine, a 2018. godine su uradili tetovaže sa znakom beskonačnosti. Sledeće godine su prošli kroz krizu jer je navodno pevač hteo decu, a Dakota, koja je bila na svom profesionalnom vrhuncu, nije htela takvu vrstu odgovornosti. Ali, ubrzo su se pomirili.

Kris

Printscreen/Youtube

 

Dakota je obožavateljka grupe Koldplej i uživa na koncertima: "Volim da ga gledam. Mogla bih da ga gledam svaki dan. Gledam svoje najdraže biće kako radi svoju najdražu stvar", objasnila je glumica. Osim što se profesionaln međusobno podržavaju, uživaju u svojoj kući na plaži u Malibuu u kojoj već nekoliko godina žive zajedno. Pevač voli da vozi surf, a glumica da pliva, pa je kuća na plaži pun pogodak za zajednički život.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading