Nije je pozvala ni na svadbu: Mama poznate pevačice preotela dečka svojoj ćerki i udala se za njega!

Vesti 03.03.2024 13:06 0

Majka Majli Sajrus je prava zavodnica. Preotela je momka ćerki, a da stvar bude gora - i venčali su se.

tiš

Profimedia

Toš Sajrus (56), menadžerka i mama Majli Sajrus, prošle godine se udala za zvezdu serije „Prison Break“ Dominika Persela (54). Kako piše magazin „Us Weekly“, Dominik se ranije viđao s njenom najmlađom ćerkom Noa. Tako da je mama Tiš preotela dečka ćerki Noi.

"Noa i Dominik bili su prijatelji s povlasticama, viđali su se povremeno, a prestali su da izlaze kada se on zaljubio u Tiš", rekao je izvor za novine. Dodaje i da je majka znala za vezu ćerke s Dominikom, ali joj nije dala da o tome priča pre venčanja.

 

 

Njena ćerka je povređena. Izvor tvrdi da majka nije ni čekala da Noa i Dominik prestanu da se viđaju. „Noa se još viđala s Dominikom kad je Tiš počela da ga zavodi. Sukob između Noe i Tiš je dublji nego što ljudi misle. Noa je jako uznemirena", kaže.

Noa nije bila na majčinom venčanju s glumcem, dok je Majli bila deveruša. Ostala Tišina deca navodno nisu bila pozvana. "Tiš nije pozvala Noa i Brajsona na venčanje, blokirala ih je na Instagramu nakon što je započela vezu s Dominikom", rekla je osoba bliska toj porodici.

Navodno je Noa teško podela majčinu vezu s muškarcem s kojim se ona prethodno viđala, ali se kasnije verila sa modnim dizajnerom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading