Posle ljubavi usledila tužba: Lepa misica optužila bivšeg dečka da je grizao po celom telu

Vesti 06.03.2024 17:36 0

Za svog bivšeg dečka, misica je izjavila da zna da bude agresivan i da ga se plaši.

mis

Profimedia

Finalistkinja britanskog izbora za Mis Univerzum 2015. godine, Kloe Oten (33), tužila je bivšeg dečka Rikija Lorensa zbog navodnih ugriza i udaranja, kao i pretnji. Ona tvrdi da je do napada došlo u njegovom stanu u Londonu.

Manekenka i influenserka posetila je dom svog bivšeg dečka u novembru 2022. nakon razmene poruka, a onda je tamo zadržana protiv svoje volje, pošto su se njih dvoje žestoko posvađali.

mis

Profimedia

 

- Tužilac tvrdi da je Lorens pretukao bivšu devojku i povredio je nanevši joj povrede. Nakon svađe želela je da ode kući, ali onda je on nasrnuo na nju i udario je šakom po glavi. Takođe, izgrizao ju je po celom telu - rekla je na početku suđenja tužilac Šejla Dejvis, prenosi „The Sun“.

Kad je Lorens uhapšen, policija je pronašla poruke koje je biznismen slao svojoj bivšoj devojci na dan navodnog napada.

- Ti je***a glupa ku***. Sada si naje***a, kunem se. Učiniću sve što je u mojoj moći da ti s***em život - samo je jedna od poruka.

mis

Profimedia

 

Svedočeći na sudu Kloe je rekla da je prvi put upoznala "narcisa" Lorena 2021. i da zna da bude „prilično agresivan“, kao i da ga se „boji“. Navodeći razloge zašto je otišla u  njegov stan nakon što joj je poslao poruke, nekadašnja misica je rekla: „Bilo je uobičajeno da mi šalje takve poruke, a sutradan bi opet bio normalan. Mislila sam da ni taj put neće obistiniti sve pretnje koje je izneo u porukama.“

Sudu je rekla kako je u stanu bila „pet ili deset minuta“ i da je mislila da će je bivši dečko ubiti.

Lorens poriče sve optužbe za telesne povrede, a suđenje se nastavlja.

 

Komentari (0)
Loading