Ni ona nije odolela trendu: Sidni Svini prošetala crvenim tepihom u šljokičavom donjem vešu

Olja Jelić Vesti 06.03.2024 10:37 0

Slavne osobe ne mogu da se zasite no pants trenda još od prošle godine, a Sidni Svini je poslednja koja se na reviji u Parizu prošetala u šljokičavom donjem vešu.

Sidni Svini

EPA

Slavne osobe ne mogu da se zasite no pants trenda još od prošle godine, a Sidni Svini je poslednja koja se na reviji u Parizu prošetala u šljokičavom donjem vešu.

Zvezda serije "Euphoria" prisustvovala je reviji brenda Miu Miu gde su predstavili kolekciju za jesen/zimu 2024/2025 godine, a svojim modnim odabirom privlačila je pažnju prisutnih.

Sidni se pojavila u crnom sakou, kratkom topu i šljokičavim gaćicama koje je sparila sa crnim čarapama i crnim sandalama sa platformom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seventeen (@seventeen)

 

Pored njene rastuće popularnosti i poslovnih uspeha, Sidni stalno hvale zbog lepote, a mnogi je nazivaju i jednom od najseksipilnijih žena na svetu.

I dok ona odiše talentom i samopouzdanjem u velikim količinama, zapravo postoji naučni razlog zašto se smatra tako zapanjujuće lepom. Prema plastičnom hirurgu Onuru Gileardu, sve je u intrigantnom "zlatnom rezu" kada se govori o proporciji fizičkih karakteristika glumice.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading