"Ovo je za psihijatra, a ne plastičara": Slavna glumica Deniz Ričards je bleda senka nekadašnje lepotice

Olja Jelić Vesti 29.08.2023 21:40 0

Mnogi su se zaprepastili kada su videli koliko, se nekada najlepša žena na svetu, uništila operacijama

Deniz Ričards

Profimedia

Američka glumica Deniz Ričards, koja je bila u braku sa Čarlijem Šinom, uslikana je tokom ručka sa ćerkom i prijateljicom u jednom restoranu u Kaliforniji. Mnogi su se zaprepastili kada su videli koliko, se nekada najlepša žena na svetu, uništila operacijama. Ponovo je povećala usta, i dorađivala lice filerima, a od njene nekadađnje lepote nema ni traga.

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2000spirit ✨ (@2000spirit)

 

Nažalost, dani kada je bila poznata po svojoj lepoti davno su iza nje, a poslednjih godina više se priča o njenim neuspelim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su "pala" na ivicama formirajući takozvani "osmeh Džokera". Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

"O bože, šta je uradila sa licem", "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara", "Ženo što se unakazi", "Od onakve lepotice, šta ispade"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (18) i Lolu Šin (14), ali i zbog učešća u rijalitiju "Domaćice iz visokog društva".

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

 

 

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Suzy VA

 

Komentari (0)
Loading