Sigurno niste znali ko je bila strina Paris Hilton: Ikona lepote bi danas imala 92. godine, naslednica joj čestitala prelepom slikom

Vesti 28.02.2024 17:53 0

Parisin prastric Konrad Hilton mlađi, koji je umro 1969. godine, bio je Tejlorin prvi muž

Paris

Robyn BECK / AFP / Profimedia

Paris Hilton se seća svoje prastrine Elizabet Tejlor na njen 92. rođendan.

Ona je juče na svom Instagramu podelila je dve fotografije iz prošlosti. Na prvoj se vidi kao dete kako pozira sa svojim ocem Rikom, mamom Keti, sestrom Niki i Tejlor, koja je umrla u martu 2011. u 79-oj godini života.

Di-džej i naslednica je zatim dodala još jednu sliku pokazujući kako ona stoji pored pokojne ikone. „Srećan rođendan zauvek legendarnoj Elizabet Tejlor“, napisala je pored slika, dodajući rođendansku tortu i crveno srce.

Paris

Printscreen/Instagram/parishilton

 

Ovo nije prvi put da Paris odaje počast Tejlor na društvenim mrežama. Pevačica je u martu 2022. objavila fotografiju na kojoj ona i njen tata (68) poziraju sa Tejlor u istoj odeći kao na snimcima koje je podelila u utorak.

„#FlashbackFriday Kao što je ikona Elizabet Tejlor jednom rekla, 'Sve je u nadi, dobroti i međusobnoj povezanosti.'  #FBF #Ikonično", napisala je ona u prethodnoj objavi.

Parisin prastric Konrad Hilton mlađi, koji je umro 1969. godine, bio je Tejlorin prvi muž. Bili su u braku osam meseci između 1950. i 1951. Tejlor se nakon njihovog razvoda udala još sedam puta, podseća People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading