Paris Hilton čeka drugo dete: Posle sina dolazi ćerka, a ime devojčice će vas iznenaditi

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 10:48 0

Paris Hilton proslavila je američki Dan zahvalnosti u društvu svoje porodice, a na Instagramu je podelila srećne vesti. Naime, ona i njen muž Karter Reum čekaju drugo dete.

Paris Hilton

Foto: AP

Paris Hilton proslavila je američki Dan zahvalnosti u društvu svoje porodice, a na Instagramu je podelila srećne vesti. Naime, ona i njen muž Karter Reum čekaju drugo dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

"Zahvalna na mojoj devojčici", napisala je Paris otkrivši pol bebe, a podelila je i ime koje će joj dati - London. Paris i Karter prvo su dete, sina Finiksa, dobili u februaru ove godine putem surogat majke. Ranije je rekla kako žele da imaju ćerku te da se za ime odlučila već davno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

 "Ćerka će se zvati London Merilin Hilton Reum. Merilin je po mojoj baki i London zato što je moj najdraži grad, mislim da će Paris i London zvučati slatko zajedno", rekla je emisiji The Ellen DeGeneres Show.

Paris i Karter vjenčali su se u novembru 2021. godine. Prijatelji su bili 15 godina pre nego što su započeli vezu 2019. godine, a samo tri meseca nakon su se verili.

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

.

Komentari (0)
Loading