Bukvalno se prepolovila! Poznata glumica smršala 35 kilograma i oduševila novim izgledom, evo šta je jela

Vesti 03.03.2024 20:18 0

Uvek se borila s kilogramima i izjavljivala kako nikada neće biti mršava, ali je doživela neverovatnu transformaciju.

melisa makarti

Profimedia

Poznata američka glumica Melisa Makarti (53) igrala je u humorističkim serijama, poput "Gilmorove“, "Majk i Moli" i brojnim komedijama, zahvaljujući kojima je stekla veliku popularnost.

Melisa je celog života vodila borbu s kilogramima i stalno govorila kako nikada neće biti mršava, ali u poslednjih nekoliko godina glumica se bukvalno prepolovila! Na nedavnoj dodeli nagrada u Holivudu pokazala je svoju novu figuru. Vidno mršavija, pojavila se u društvu supruga Bena Falkonea, a nosila je ljubičastu haljinu s pojasom koji joj je dodatno istakao struk. 

Glumica je izgubila 35 kilograma, a za njen novi izgled zaslužna je keto dijeta. 

– Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila. Osećam se fantastično – rekla je i dodala da je uz to što je promenila ishranu, išla u teretanu pet puta nedeljno. 

melisa makarti

Profimedia

 

Još 2014. godine Melisa je kreirala svoju liniju odeće jer nije mogla da pronađe onu koja joj odgovara zbog gojaznosti. Tada je ispričala kako je tražila elegantne haljine za dodelu „Oskara“ za koji je tada bila i nominovana.

- Kad idem u kupovinu, uvek se razočaram. Za dodelu „Oskara“ nisam mogla da nađem nikoga ko bi me obukao. Pitala sam pet, šest dizajnera, vrlo priznatih i svi su me odbili - ispričala je zvezda "Deveruša".

Ketogena dijeta ili keto dijeta podrazumeva unos malo ugljenih hidrata, a mnogo masti. Može biti efikasna za skidanje kilograma, ali se pre držanja bilo koje dijete, pa i ove, treba posavetovati sa lekarom ili nutricionistom, jer postoje grupe ljudi kojima ne odgovara i može im ugroziti zdravlje.

Komentari (0)
Loading