Kakav je Leo u krevetu? Plejboj zečica otkrila njegove bizarne fantazije iz spavaće sobe, evo šta radi sa jastukom i slušalicama

Jelena Vukelić Vesti 01.03.2024 12:16 0

Hajke Konings, 22, kaže da je poljubila 49-godišnjeg glumca u noćnom klubu u Los Anđelesu, a taj trenutak opisala je kao "ne baš najboji".

Leonardo Dikaprio

AP/Printscreen instagram

Plejboj zečica nazvala je holivudskog glumca Leonarda Dikaprija "čudnim i starim" nakon što ga je poljubila tokom noćnog izlaska.

U intervjuu za holandsko izdanje Plajboja opisala je noć kada je upoznala Lea. Rekla je da ima veoma čudne i bizarne navike u spavaćoj sobi.

- Bilo je u tajnom klubu u LA-u, onom gde možete da uđete samo na poziv. Videla sam ga kako sedi u crnoj dukserici i crnoj kapi i uspostavili smo kontakt očima.

 

 

Rekla je da je menadžer zvezde povukao, rekavši: "Leo želi da razgovara s tobom", pre nego što je odveo do stola glumca.

Nakon što je Hajke spomenula njegovu naklonost prema mlađim ženama, priznao je da je "kriv", pa je poljubio. 

-Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji poljubac koji sam doživela.

 

 

Kako kaže, Leonardo je pozvao da odu kod njega, ali je poziv odbila, a on se zatim okrenuo drugoj devojci i odveo je kući.

Takođe je rekla da su i njene prijateljice imali neke nezaboravne noći s njim.

- Jedna drugarica rekla je da je nosio slušalice dok su vodili ljubav jer nije želeo da je čuje, a druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu.  

 

Dobitnik Oskara navodno trenutno izlazi s manekenkom Vitorija Ćereti, koja ima 25 godina. Par je viđen kako provodi vreme zajedno na Ibici u avgustu prošle godine. Zatim su viđeni kako napuštaju restoran u Parizu u decembru, nekoliko dana nakon što je Leo primećen kako se zabavlja u Londonu sa polusestrom Kejt Mos, koja takođe ima 25 godina.

Komentari (0)
Loading