Naomi Kembel ima novog dečka: Mlađi je 16 godina, zarađuje milione, drži je kao malo vode na dlanu i izgleda brutalno

Jelena Vukelić Vesti 29.02.2024 12:38 0

Crna Pantera pokrenula je lavinu kometara kada se na dodeli BAFTA nagrada pojavila na crvenom tepihu sa ovim arapskim Apolonom

Naomi

Profimedia

Zove se Mohamed Al Turki, mlađi je od nje 16 godina, iz Saudijske Arabije je i kažu da zarađuje milione. Mohamed je pre pet dana je delio slike sa proslave rođendana urednika Vogue magazina, Edvarda Ennifula - s Naomi u naručju. 

 

 

 

-Povezala ih je ljubavi prema modi i umetnosti i imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila u Dubaiju s njim i čini se da nikad nije bila srećnija. Provode puno vremena zajedno i izgleda da postoji iskra između njih, čak i ako je trenutno samo prijateljstvo - rekao je anonimni izvor za "The Sun"."

Naomi čuva svoj privatni život od očiju javnosti, ali ono što se zna je da je bila verena dva puta, prvo za basistu grupe U2, Adama Claytona, a zatim za italijanskog šefa Formule 1, Flavija Briatorea, ali nikada se nije udala.

U intervjuu o svom ljubavnom životu, Naomi je rekla, par dana pre nego što se prvi put pojavila sa Mohamedom: "Blagoslov je pronaći tu srodnu dušu koja će vas razumeti".

Čak i ako je samo pronašla vrlo bliskog prijatelja u Mohamedu, jasno se vidi daje Naomi presrećna, a to što je postala majka je promenilo, a Naomi je tajno dočekala svoje drugo dete prošlog leta.

-To je najveća radost koju sam mogla da zamislim - rekla je. 

Komentari (0)
Loading