Ponovo je blamira: Selenin dečko rekao previše na dodeli Emija pred slavnim glumcem, propala je u zemlju!

Vesti 29.02.2024 10:48 0

Malo je reći da je Selenu pojeo blam, ali je u njenom stilu prebacila na šalu i priznala da je to istina i nasmejala se nezgodi

Selena

Printscreen/TikTok/etalkctv

Holivudska diva i novopečena preduzetnica u sferi lepote, Selena Gomez (31) prošle sedmice je gostovala u emisiji ,,Džimi Kimel uživo".

Pored razgovora o svom novom singlu ,,Love On", kolegi Stivu Martinu i nastavku serije ,,Čarobnjaci sa Vejverli Plejsa", ona se takođe prisetila komične situacije u koju je ,,uvukao" novi dečko, muzički producent Beni Blanko (35), tokom dodele Emija.

Selena je objasnila da se svake večeri uspavljuje uz istu seriju. Obično su to ,,Prijatelji" ili nešto sličnog tipa. Nedavno je njen izbor sitkom ,,Kako sam upoznao vašu majku". Potom je istakla da je jedan od glavnih glumaca, Džejson Sigel bio na dodeli.

 

@etalkctv Selena Gomez had quite an awkward moment with Jason Segel at the Emmys thanks to her boyfriend Benny Blanco 😅 (🎥: YT/Jimmy Kimmel Live) #SelenaGomez #BennyBlanco #JasonSegel #HowIMetYourMother #Emmys #storytime #JimmyKimmel ♬ original sound - etalk

 

- Džejson Sigel je bio na dodeli i krenuo je da mi maše i ja sam uzvratila sa- ,,Zdravo", a onda sam polako shvatila da je mahao nekome iza mene, objasnila je.

Glumcu je tada bilo neprijatno pa je odlučio da joj priđe, a njen dečko Beni je otkrio njenu tajnu rekavši da je ,,on (Džejson) uspavljuje svake večeri". 

Malo je reći da je Selenu pojeo blam, ali je u njenom stilu prebacila na šalu i priznala da je to istina i nasmejala se nezgodi.

Ovo nije prvi ispad njenog dečka. Beni Blanko je prošle subote pokazao je svoj novi pedikir u Instagram objavi manikirke @nailedbitav. Muzički producent, je nakon toga podelio svoj pedikir inspirisan kiselim krastavcima na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nailedbytav

 

Selena je bila previše zauzeta promocijom svog novog singla da bi prokomentarisala, te nije poznato kakva je bila njena reakcija. Selenin singl ,,Love On" objavljen je prošlog četvrtka uz novi spot u režiji francuskog reditelja Grega Ohrela, nakon što je ranije objavila isečak iz videa. 

 

 

Singl je ,,zabavna i koketna pesma inspirisana mesecima koje je Selena provela u Parizu prošle godine", što je ranije potvrđeno u saopštenju za javnost, a tekst se posebno odnosi na grad ljubavi.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading