Nikada nije bila lepša: Selena Gomez objavila spot za hit pesmu ,,Love On", ovaj stil je kao stvoren za nju!

Vesti 23.02.2024 17:04 0

Ona je u četvrtak izbacila novi spot za pesmu "Love On" u režiji francuskog reditelja Grega Ohrela...

selena gomez

Profimedia

Selena Gomez (31) je u četvrtak na Instagramu podelila snimke iza kulisa sa snimanja muzičkog spota „Love On”.

Muzičarka je pozirala u žarko roze haljini sa pernatom suknjom koju je sparila sa dugim belim rukavicama i šiljastim ružičastim cipelama.

Druga slika je pokazala kako pozira među plesačima, dok se na daljim snimcima vidi Gomez kako pravi balone od žvakaće gume dok je nosila prozirnu belu haljinu i ​​sedi na kauču u crnoj haljini s perjem i šeširom na glavi. 

Selenina druga polovina Blanko (35) bio je obožavalac njenih autfita Oskara de la Rente u videu. Bivša Diznijeva zvezda je napisala objavu „lOvE On +“, a Blanko je dodao svoju podršku u komentarima, napisavši „omg !!!!“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Ona je u četvrtak izbacila novi spot za pesmu "Love On" u režiji francuskog reditelja Grega Ohrela, nakon što je ranije objavila jedan isečak iz videa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

,,Wait 'til I turn my love on/ I'm no cheap thrill/ I'm a rollercoaster ride, baby jump on" (srp. ,,Čekaj samo dok uključim svoju ljubav/ nisam za male stvari/ ja sam rolerkoster, uskoči dušo"), reči su pesme koje peva Selena.

Singl je ,,zabavna i koketna pesma inspirisana mesecima koje je Selena provela u Parizu prošle godine", što je ranije potvrđeno u saopštenju za javnost, a tekst se posebno odnosi na grad ljubavi.

 

 

Selena je u vezi sa muzičkim producentom Benijem Blankom od decembra 2023. godine. Par redovno deli ljubav jedno prema drugom na društvenim mrežama, prenosi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading