,,Najbolji rođendan ikada": Paris Hilton napunila 43. godine, ovakvu tortu još niste videli!

Vesti 20.02.2024 15:05 0

Na divnoj slici, naslednica je mazila Feniksa ispred snežne pozadine

Paris

Printscreen/Youtube/TheEllenShow

Paris Hilton je imala najlepšu proslavu 43. rođendana!

TV ličnost je u utorak na Instagramu podelila kolekciju slatkih porodičnih fotografija i video snimaka snimljenih tokom njenog slavljeničkog putovanja u klubu Jeloustoun u saveznoj državi Montani tokom vikenda.

Hiltonova je u subotu napunila 43 godine i obeležila specijalnu priliku sa svojim suprugom Karterom Reumom, i sinom Feniksom Baronom (1). Njihova ćerka London Merilin, koju je par dočekao preko surogat majke u novembru 2023, nije bila sa njima.

 

@parishilton Cheers to another year of #Sliving ♬ happy birthday

 

Na divnoj slici, naslednica je mazila Feniksa ispred snežne pozadine. Na drugoj slici, slatki dečak se smeškao dok je sedeo na stepenicama u plavoj trenerci brenda Moskino.

„Najbolji rođendanski vikend ikada!“, napisala je Hiltonova u kolekciji uspomena sa putovanja.

Na jednom snimku, Feniks je u svom privatnom avionu posegnuo za kolačićima prelivenim posipanjem, dok je uzbuđeno mahao komadom pice okolo dok je blistao ispred svoje mame na snimku snimljenom u njihovoj kabini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

„Pica parti!“ rekla je Hilton dok se njeno najstarije dete kikotalo.

 

@parishilton Baby P is #Sliving for his first pizza🍕👶🏼 Loves it🥰 #SlivingMom ♬ original sound - ParisHilton

 

Hiltonova je takođe bila počašćena ružičastim kolačićima, i pokazala njene pse Tinkerbel i Dajmond Bejbi, blistavi mikrofon, mobilni telefon i još mnogo toga. U drugom videu, ugasila je svećice na ukusnoj ružičastoj torti, prenosi People.

Slavljenica je takođe dobila poljupce od svog muža, koji joj je rekao: ,,Mnogo te volim", dok je ona insistirala: ,,Najbolji rođendan ikada!" 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading