Leo Mesi na teren poveo sina Kim Kardašijan: Slikama izazvala apsolutnu pomamu na mrežama, a tek kad vidite ko je bio u publici

Vesti 27.02.2024 10:38 0

„Spremni za igru“, napisao je tim na video snimku na Instagramu

Leo Mesi

EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Najstariji sin Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, proveo je nedelju uveče ni sa kim drugim nego sa Lionelom Mesijem. Maleni Seint  je hodao ruku pod ruku sa fudbalskom legendom uoči utakmice Intera Majamija protiv LA Galaksija.

Na video snimku koji je objavio Inter Majami, fudbalski tim koji je osnovao Dejvid Bekam, Seint se može videti kako šeta sa Mesijem (36), dok oba tima izlaze na teren uoči utakmice. Osmogodišnjak je bio obučen u dres La Galaksija dok je držao Mesija za ruku.

„Spremni za igru“, napisao je tim na video snimku na Instagramu, koji je Kardašijanka podelila na svom Instagramu, napisavši: „Seint izlazi sa @lionelmessi !!!! .”

Takođe je podelila video u objavi na X-u (bivšem Tviteru). „Seint večeras izlazi sa Mesijem na teren na utakmici La Galaksi protiv Intera Majamija!!!“ osnivačica Skims-a je napisala uz video. ,,Kakav srećnik!"

 

 

Nedeljna utakmica nije bila prvi put da se Saint izbliza i lično zbližio sa Mesijem, koji se pridružio Interu Majamiju 2023. Takođe je prisustvovao i debiju napadača u MLS-u, kojem je prisustvovao zajedno sa mamom Kim i prijateljem.

Ona je podelila slatki video svog sina na svom Instagramu nakon utakmice dok su momci uzvikivali Mesijevo ime i čekali njegov izlazak sa terena. Zaustavio se da se fotografiše sa Seintovim prijateljem i Seintom, a Kardašijanka je na snimku napisala „Najbolji dan u njihovom celom životu“.

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Na drugom snimku, dečaci su vrištali i skakali od uzbuđenja nakon susreta sa fudbalerom.

Mesijevom debiju u Majamiju prisustvovali su i Lebron Džejms i Serena Vilijams, zajedno sa Dejvidom i Viktorijom Bekam.

Ambiciozni fudbaler, Saint imao je priliku da upozna mnoge svoje idole tokom poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući zvezdi ,,Kardašijansa". On i prijatelj su u julu upoznali Kristijana Ronalda u Japanu, a Kardašijanka je podelila slatki video na kojem se njen sin i Ronaldo (39) rukuju, podseća People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading