Zvezda serije ,,Seks i grad" praslavila 59. rođendan: Prisetila se legendarne rečenice svog lika, nikada neće biti zaboravljena!

Vesti 24.02.2024 17:07 0

Dejvisova započela svoj rođendanski mesec na putovanju, a ,,Seks i grad" je takođe proslavio rođendan!

Kristin

Printscreen/Instagram/iamkristindavis

Kristin Dejvis se vraća u prošlost uoči svog 59. rođendan!

 Zvezda serije ,,Seks i grad" je juče prostavila važan datum tako što je podelila snimak iz svojih ranih dana u ikonskoj mešavini komedije i drame, koja je debitovala na HBO-u 1998.

„Dobra sam, lepa sam i pametna sam! Ulov sam!” njen lik Šarlot Jork je rekao u sceni. Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker, složila se sa tvrdnjama svoje drage prijateljice.

„Da, ti si ulov“, rekla je Keri sa osmehom. 

 

 

Dejvisova započela svoj rođendanski mesec na putovanju, a ,,Seks i grad" je takođe proslavio rođendan! Televizijska serija je u junu napunila 25 godina.

Ova kultna emisija je trajala šest sezona od 1998. do 2004. godine. Obožavaoci su godinama posmatrali žene koje su napredovale u modi- Keri (Sara Džesika Parker), Šarlot (Kristin Dejvis), Samantu Džons (Kim Katral) i Mirandu Hobs (Sintija Nikson), dok su se družile, izlazile i razvijale karijere u Velikoj jabuci.

Po završetku serije, objavljena su dva igrana filma, ,,Seks i grad" (2008) i ,,Seks i grad 2" (2010). Uz to je emitovana i serija ,,The Carrie Diaries", od 2013. do 2014. godine.

 

 

U 2021, su se ponovo okupile kako bi prikazale živote žena u zrelom dobu. U nastavku ,,I tek tako..." (eng. ,,I Just Like That…") glumi originalna glumačka ekipa (plus nova lica) i trenutno se emituje.

 

 

Iako Kim Katral nije ponovila svoju ulogu u prvoj sezoni nastavka, na kratko se pojavila u finalu druge sezone.

Druga sezona serije je završena je u septembru 2023. Emisija je obnovljena za treću sezonu, prenosi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading