Najskupljih 60 sekundi u istoriji televizije: Kim Katral oživela legendarnu Samantu Džons, a evo koliko je zaradila

Olja Jelić Vesti 25.08.2023 20:30 0

Kim Katral sinoć je na ekranu bila 60 sekundi, a priča se da je za njih dobila milion dolara

Kim Katral

Profimedia

Mnogi obožavatelji serije „Seks i grad“ nisu bili zadovoljni time što je jedan od omiljenih i najharizmatičnijih likova serije, Samanta Džons (Kim Katral), bio izostavljen u nastavku serije „I tek tako…“ Stoga, kad se juče lik Samante pojavio u finalnoj epizodi druge sezone nastavka – došlo je do pometnje.

Nakon šestogodišnje svađe sa Sarom Džesikom Parker, koja glumi Keri Bredšo, Kim Katral se zaklela da više nikad neće glumiti PR direktorku Samantu. Ipak, tu odluku je razmotrila ponovo jer su fanovi govorili kako priča o ljubavi i životu na Menhetnu nije ista bez nje.

Kim Katral sinoć je na ekranu bila 60 sekundi, a priča se da je za njih dobila milion dolara. Izgovara 20 redova, što znači da je zaradila 16.666 dolara po sekundi scene, piše Daily Mail.

Prema Katral, nazvao ju je izvršni direktor HBO-a i pitao je šta traži da se vrati. Jedan od zahteva bio je da je stilizira Patriša Fild, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku.

Zvanično Fild nije bila dostupna jer je radila na seriji „Emili u Parizu“, a mnogi smatraju da Fild zapravo nije bila angažovana kao stilistkinja u „I tek tako…“ zato što joj je Sara Džesika Parker zamerala što je bliska s Katral, s kojom je ona u svađi. Ipak, u jučerašnjoj sceni Fild je za Katral odabrala crvenu haljinu, srebrni kaput i veliku zelenu torbu, što je bio možda Katralin kontraudarac.

Osim toga, Katral je zahtevala da je našminka kozmetička umetnica Kajra Pančenko, a kosu joj je stilizovao Rajan Trajgstad. Scena od 60 sekundi koja je voljeni lik Samante vratila na male ekrane snimana je u martu u Njujorku, a snimanje je trajalo četiri sata. Nakon toga je Kim „otišla kući i popila veliki Martini“, kaže, a dodaje da nije srela svoje bivše koleginice.

Suzy VA
Komentari (0)
Loading