Netrpeljivost dostigla kulminaciju: Kraljica Kamila besna kao ris zbog Harija, bura na dvoru se ne stišava

Olja Jelić Vesti 23.02.2024 16:10 0

Princ Hari oduvek je imao lošu komunikaciju sa svojom maćehom, a sad je, čini se, ta netrpeljivost dostigla kulminaciju

Čarls i Kamila

EPA

Vojvoda od Saseksa doleteo je iz Kalifornije u Veliku Britaniju dan pošto je potvrđeno da britanski monarh boluje od raka. Hari je proveo oko pola sata sa svojim ocem u Klarens hausu i uprkos njihovom kratkom susretu, kralj Čarls je bio oduševljen što se susreo sa mlađim sinom.

Nekoliko dana kasnije, Hari je tokom intervjua za „Dobro jutro, Amerika“ rekao da je "zahvalan što je imao priliku da provede vreme sa svojim ocem“. On je tom prilikom izjavio:

- Volim svoju porodicu.

 

 

Ali, čini se da nije sve tako kao što izgleda. Kako prenosi britanski Miror, jedan od zaposlenih na dvoru je tvrdio da kraljica Kamila nije bila zadovoljna Harijevom posetom, jer nije tražio odobrenje Palate pre nego što je poleteo iz Sjedinjenih Američkih Država. Neimenovani izvor tvrdi da je Hari imao "stav" koji nije dobro prošao kod njegove maćehe, koja se udala za kralja Čarlsa 2005. godine.

Čarls i Kamila

EPA

 

Pozivajući se na neimenovani izvor koji je za National Enquirer prepričao šta se navodno dešavalo na britanskom dvoru, Miror citira:

- Njeno Veličanstvo je bilo besno što je Hari doleteo iz svoje raskošne kuće u Kaliforniji bez odobrenja Palate i što je došao „sa stavom“. Rečeno mi je da je Kamila ogorčena. Hari je godinama „izlivao žuč“ na nju, ona je to stoički trpela, ali je sada kap prelila čašu. Ona smatra da Hari koristi bolest svog oca kao „PR brižnog sina“. Nakon ponovnog okupljanja oca i sina, priča se da je rekla Hariju da je on sramota za oca, porodicu i monarhiju, i nije ostavila mesta sumnji da ne želi da se vrati.

Tenzije između Harija i Kamile sežu daleko u prošlost. U svojim memoarima "Spare", vojvoda od Saseksa opisao je suprugu svog oca kao "opasnu" i "zlu", optuživši je da je kriva za razvod njegovih roditelja. Takođe je tvrdio da ga je Kamila "žrtvovala" kako bi poboljšala svoj status, i krivio ju je što je novinarima procurila priča o njegovoj supruzi Megan Markl.

 

 

Ranije ovog meseca, kraljevski stručnjak je rekao da će Hari morati da se izvini Kamili kako bi dobio očev oprost. Urednica magazina „Majesty“ Ingrid Sjuard podelila je svoja razmišljanja o komplikovanom odnosu princa Harija sa njegovim ocem.

- Mislim da bi Harijev otac voleo da dođe do pomirenja, ali da bi se to dogodilo, mislim da bi Hari morao da se izvini svojoj maćehi. Mora da se izvini Kamili jednom za svagda. Ona pripada ženama koje to nikada ne bi tražile, ali mislim da je u ovom trenutku izvinjenje neophodno – istakla je Ingrid, prenosi Srećna Republika.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading