Plašt koji "pravi probleme" i "čudna" povezanost sa Dajanom: Kraljica Kamila je blistala na KRUNISANJU, a svi se pitaju da li je poslala određenu poruku

Vesti 06.05.2023 16:25 0

Ovu haljinu je nosila Kamila Parker Bouls na krunisanju kralja Čarlsa III.

Plašt koji "pravi probleme" i "čudna" povezanost sa Dajanom: Kraljica Kamila je blistala na KRUNISANJU, a svi se pitaju da li je poslala određenu poruku

Profimedia

U toku krunisanja kralja Čarlsa III. u Vestminsterskoj opatiiji posebna pažnja je usmerena na modna izdanja članova kraljevske porodice, a pogotovu na ono što nose kralj Čarls i njegova supruga kraljica Kamila Parker Bouls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)



Naime, Kamila je za ovu sjajnu priliku odabrala britanskog dizajnera Brusa Oldfilda da kreira svoju raskošnu haljinu. Reč je o beloj haljini sa kojom je nosila i bele salonke, a glavni 'detalj' bio je dugačak plašt koji se vukao iza nje, a koji joj je, kako se činilo, zadavao manje probleme u šetnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Expansion (@expansionmx)

Inače, plašt koji je nosila, na sebi je imala i kraljica Elizabeta na svom krunisanju 1953. godinea mnogi su ovo protumačili kao jasnu poruku- Kamila svima želi da stavi do znanja koliko je cenjena u krtaljevskoj familiji.

Oko vrata nosila je dijamantnu ogrlicu kraljice Viktorije uz 22-karatni kamen.


Posebno je zanimljiva činjenica to što je dizajner Kamiline haljine bio i omiljeni dizajner princeze Dajane i upravo on je kreirao neka od njenih najpoznatijih izdanja, uključujući i crnu haljinu koju je nosila na susretu sa predsednikom Reganom 1985. godine.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading