Njena pesma je ,,kriva" za sve! Emotivan događaj prekinuo koncert pevačice Pink, zanemela je od šoka kada je čula šta se desilo

Vesti 13.02.2024 10:52 0

Pink je osvetlila situaciju, urnebesno pitajući publiku da li se "Rodila se Alesija ili Aleks?" pozivajući se na svoje pravo pravo ime, Alesija Bet Mur

Pink

Foto: AP

Potpuno novi nastup odigrao se na koncertu pevačice Pink u Sidneju zahvaljujući ženi koja se porodila usred događaja, i cela stvar je snimljena kamerom.

Pevačica je napravila pauzu usred koncerta na stadionu Alijanz na pola pesme „Our song“, a snimak se pojavio nakon što je shvatila da joj posetioci koncerta signaliziraju da je trudnu obožavateljku odvezao lekar.

Pink je osvetlila situaciju, urnebesno pitajući publiku da li se "Rodila se Alesija ili Aleks?" pozivajući se na svoje pravo pravo ime, Alesija Bet Mur.

Njena komična isporuka se nije tu završila. Našalila se da ne treba da gledaju u ženu, i da joj treba malo privatnosti, prenosi TMZ.

 

@the.tiser P!nk’s opening night concert in Sydney had to be stopped after a pregnant fan went into labour near the front of the stadium. #pink #straya #pinktour ♬ original sound - The Advertiser

 

Međutim, njeno interesovanje je bilo pozitivno. Pitala je publiku da li je se zaista porodila, i uprkos tome što je saznala da još nije, uputila iskrene čestitke.

Pink je ipak izrazila šok da je njena veoma emotivna melodija „Our Song“ bila ta koja je očigledno izazvala porođaj... šaleći se rekla je: „Mislila sam da će to biti 'Get the Party Started' ili 'Never Gonna Not Dance Again'.

Nakon što je budućoj majci poželela sreću, Pink je nastavila sa koncertom- prvim u australijskom delu njene turneje  „Summer Carnival“.

Jedna stvar koja je sigurna u vezi sa Pinkinim koncertima je da će fanovi to uvek učiniti divljim, otkačenim i iznenađujućim. Jedna obožavateljka je, na primer, bacila pepeo svoje majke na binu tokom jednog od njenih koncerata prošle godine. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading