Sad je i zvanično: Kontroverzna lepotica potpuno zaludela Toma Kruza, glumac napravio važan korak

Olja Jelić Vesti 20.02.2024 20:18 0

Čini se da su stvari postale poprilično ozbiljne između holivudskog glumca Toma Kruza Ruskinje Elsine Kairove

Tom Kruz

EPA

Čini se da su stvari postale poprilično ozbiljne između holivudskog glumca Toma Kruza i Elsine Kairove s obzirom na to da je on upoznao njenu decu, otkrio je izvor za Page Six.

36-godišnja Kairova ima sina i ćerku iz prethodnog braka sa ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima Dimitrijem Cvetkovim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

Bivši supružnici razveli su se 2021., a njihov je razvod dospeo na naslovnice svetskih medija jer se radilo o spornim milionima, uključujući vilu u Engleskoj, pet stanova u Londonu, Cartier-ovom nakitu i umetničkim delima Pierre-Augustea Renoira i Marca Chagalla.

Cvetkov je za Daily Mail rekao da ga je razvod koštao 188 milliona dolara i da je potrošio 12 miliona dolara na odeću i 2.5 miliona dolara na njene torbice tokom 11 godina braka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

Glumac ima troje dece. Ćerku Isabelu i sina Konora usvojio je 1992. i 1995. godine sa bivšom partnerkom Nikol Kidman. Ima i 17-godišnju ćerku Suri s bivšom suprugom Kejti Holms.

Zvezda "Nemoguće misije" upoznao je bivšu suprugu milionera kada je prijatelj doveo na jednu od njegovih ekskluzivnih nedeljnih čajanki u njegovom penthasu u londonskom Hajd Parku, otkrio je izvor za Page Six.

Naime, Tom Kruz se oseća "prijatnije" u Londonu nego u Los Anđelesu, tvrde izvori, te je često organizovao popodnevna okupljanja za svoje elitne prijatelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

“Ima batlere i domaće kolače, a sve je to vrlo britanski”, rekao je izvor. Takođe je otkriveno da je angažovao osoblje i DJ-a, a gosti su morali da potpisuju ugovore o tajnosti podataka.

Još u junu 2022. Page Six otkrio je da je Tom kupovao stanove u Velikoj Britaniji nakon što se zaljubio u London.

Što se tiče njegovog odnosa s Elsinom, prvi su put uočeni na jednoj zabavi početkom decembra u Grosvenor Skveru, gde su "proveli veći deo noći plešući jedno s drugim". Pre nekoliko dana procurila je vest da su sada zvanično par.

 

 

 

“Poslednjih nekoliko nedelja jako su se zbližili, ali paze da ih se ne fotografišu zajedno jer žele da sačuvaju svoju privatnost”, rekao je nedavno izvor za Daily Mail.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading