Optička iluzija ili loš fotošop? Detalj na slici Kim Kardašijan zbunio korisnike društvenih mreža

Olja Jelić Vesti 29.12.2023 10:23 0

Korisnici društvenih mreža ostali su zbunjeni novom fotografijom Kim Kardašijan na kojoj deluje da rijaliti zvezda ima dva palca pa nisu bili sigurni radi li se o iluziji ili o još jednoj fotošop katastrofi.

kim kardašijan

Printscreen/Instagram

Korisnici društvenih mreža ostali su zbunjeni novom fotografijom Kim Kardašijan na kojoj deluje da rijaliti zvezda ima dva palca pa nisu bili sigurni radi li se o iluziji ili o još jednoj fotošop katastrofi.

Rijaliti zvezda na na Instagramu je podelila nekoliko porodičnih fotografija na kojima se vidi i njeno četvoro dece: Nort (10), Sejnt (8), Čikago (5) i Psalm (4).

Međutim, na jednoj fotografiji osnivačice brenda SKIMS i Nort, mnogi su primetili čudan detalj. Naime, Kim i ćerka pozirale su ispred božićnih jelki, a detalj na ruci Kardašijan je privukao pažnju.

 

 

 

Na fotografiji deluje da Kim ima dva palca, a na Redditu je pokrenuta rasprava o ovom detalju gde su se pitali radi li se o još jednoj greški prilikom retuširanja.

"Je li ovo promašaj Photoshopa?", "Pomislio sam na trenutak da ima dva palca na jednoj ruci", "Gde joj je druga ruka?", pisali su neki.

Drugi su tvrdili da je to samo optička iluzija: "Kim koristi obe ruke da drži Nortinu ruku. Zato vidite dva palca."

Porodica Kardašijan poznata je po svojoj godišnjoj zabavi na Badnje veče, a fotografijama s ovog događaja se tradicionalno hvale na društvenim mrežama.

U nedelju uveče, Kim je bila domaćin zabave u svojoj vili u Los Anđelesu, a svoj dom je pretvorila u alpsko selo sa snegom posvuda i ogromnim božićnim drvcima do ulaza.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading