"Nisam savršena, ali...": Selena Gomez podelila slike u kupaćem kostimu i iznela jasan stav o izgledu svog tela

Vesti 23.01.2024 16:15 0

U oktobru je Gomez rekla da je trpela višestruke kritike i ismevanje na račun svog tela nakon što joj je dijagnostikovan lupus

Selena Gomez

Profimedia

Američka glumica i pevačica Selena Gomez na Instagramu je podelila svoje fotografije u kupaćem kostimu uporedivši kako je izgledala ranije i kako izgleda sad.

Gomez je podelila svoju fotografiju iz 2013. kada je imala 21 godinu, na kojoj je snimljena u kupaćem kostimu i napisala: „Danas sam shvatila da nikada više neću izgledati ovako“.

Druga fotografija snimljena je prošle godine tokom njenog odmora u Meksiku, na kojoj je primetna razlika u njenom fizičkom izgledu, a sa kojom je imala posebnu poruku.

„Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja“, napisala je ona. 

U oktobru je Gomez rekla da je trpela višestruke kritike i ismevanje na račun svog tela nakon što joj je dijagnostikovan lupus. Gomez, koja je imala 24 godine kada joj je postavljena dijagnoza, seća se da je osećala da "više nema telo tinejdžerke" dok se pripremala za snimanje u časopisu, prenosi Klix.ba.

„Nijedna veličina uzorka nije bila odgovarajuća, i zbog toga bih se osećala neprijatno“, rekla je ona u intervjuu za Fast Compani, „iako je nerealno očekivati da se telo normalne žene ne promeni?“.

Nakon dijagnoze, pevačica je naknadno podvrgnuta transplantaciji bubrega i hemoterapiji, što je dodatno uticalo na njen organizam. 

 

Bonus video:

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading