Georgina Rodrigez u OVOM izdanju je doslovno prekršila ZAKON: Pravilo u Saudijskoj Arabiji ne dozvoljava takvo oblačenje, ponovo je na meti KRITIKA!

Vesti 19.01.2023 18:30 0

Mnogi su samo čekali njen "pokrešan" korak

Georgina Rodrigez u OVOM izdanju je doslovno prekršila ZAKON: Pravilo u Saudijskoj Arabiji ne dozvoljava takvo oblačenje, ponovo je na meti KRITIKA!

Printscreen/Instagram

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo su preko neko veče uživali u večeri u luksuznom restoranu u Saudijskoj Arabiji. Ova priča ne bi bila nimalo neobična da Georgina na večeri nije obukla mini haljinu i time prekršila zakon te zemlje.

U Saudijskoj Arabiji vlada šerijat, te su žene dužne prekriti celo telo, no ona je imala usku haljinu gde su joj videle "gole" noge.

Po pravilu bi žene trebale nositi duge tunike tamne boje, ipak pravilo izgleda ne važi za sve.

Zbog toga je jedan od komentara Džoša Palera Lina, jujtubera iz Azije bio.

- Zakon je samo za siromašne. Ovo je pokazalo da ako ste dovoljno poznati ili dovoljno bogati, da ste iznad zakona. Primarni pokazatelj - napisao je Lin.

Georgina je na svom Instagram profilu objavila neke od fotografija uz opis "Večera sa ljubavi", uz jasnu poruku da su ona i najpopularniji fudbaler današnjice još uvek itekako zaljubljeni.

Vidljivo je bilo da je restoran zakupljen samo za njih dvoje, a Ronaldo se našao u ulozi fotografa pošto je morao napraviti nekoliko fotki.

Ronaldo i Georgina se još uvek nisu oglasili o ovome. 

BONUS VIDEO

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading