Ronaldo je pravi srećnik: Georgina Rodrigez usijala Instagram novom objavom, svi su gledali u ovaj detalj

Olja Jelić Vesti 01.02.2024 12:42 0

Georgina Rodrigez proslavila je 30. rođendan na Maldivima odakle je objavila provokativne fotografije.

Georgina Rodrigez

EPA

Georgina Rodrigez proslavila je 30. rođendan na Maldivima odakle je objavila provokativne fotografije.

Lepa partnerka fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez ovih je dana napunila 30 godina, a kako je provela svoj dan pokazala je pratiteljima na profilu na Instagramu.

Na fotografijama sa Maldiva koje je objavila u prvom se planu nalazi njena bujna pozadina, kojom je htela da se pohvali, pa na račun izgleda dobila brojne komplimente, ali i kritike.

 

 

"Blagoslovljena, srećan 30-ti", napisala je Georgina uz objavu.

"Kristijano je srećan čovek", Lepa si, ali zašto na svakoj fotografiji pokazuješ pozadinu. Možeš biti puno otmenija bez toga", "Opsednuta je svojom guzom", "Zumirao sam", "Ma lepa si", "Meni je ona savršena", komentarisali su njeni pratioci.

Georgina je nedavno svoje obožavatelje naljutila i očiglednom promenom na licu, tačnije usnama koje više ne izgledaju prirodno.

'Šta si napravila s usnama?'', ''Usne pune botoksa'', poručili su joj zbog toga.

Georgina i Ronaldo u vezi su već nekoliko godina. Par zajedno ima ćerke Belu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka deca, dok su fudbaleru surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea i sina Kristijana Juniora. U aprilu pre dve godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo na porođaju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading