Moderna snežna kraljica: Megan Markl u do sad neviđenom stajlingu, svi se slažu da ona ne ume da pogreši

Olja Jelić Vesti 15.02.2024 14:35 0

Megan Markl privukla je pažnju na događaju pod nazivom "One Year to Go Event" uoči otvaranja Invictus Games u Kanadi

Megan i Hari

Profimedia

Sunčanu su Kaliforniju vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili na jedan dan da zamene zimskim ugođajem u Kanadi, kamo ih je odveo Harijev angažman oko Invictus Gamesa, njegovog projekta za ratne veterane. Par je bio na izletu u slikovitom skijalištu Vistler u Britanskoj Kolumbiji kako bi promovisali događaj na kojem će se takmičari prvi put okušati i u zimskim sportovima.

Megan Markl je i ovoga puta pokazala svoj istančan smisao za stil.

Izgledala je baš poput moderne snežne kraljice od glave do pete u svetlim tonovima. Poznata je kao ljubitelj skupocenih komada pa se odlučila se za upečatljiv zimski stajling u kombinaciji bele i bež, a on joj je odlično pristajao.

Sa princem Harijem šetala se u kanadskom skijalištu Vistler u čizmama s krznom brenda Joan of Arctic, jakni koju potpisuje Calvin Klein te uskim belim farmerkama i skupocenom džemperu od kašmira (oko 630 eura). Besprekornu zimsku odevnu kombinaciju dopunila je crnom kapom od kašmira iz Burberryja, savršenom za zimsko vreme.

Kosu je nosila raspuštenu u blagim talasima, a mejkap joj je bio vrlo prirodan. Princ Hari i Megan Markle bili su oduševljeni time što Dan zaljubljenih provode u Kanadi - zemlji u kojoj su se zaljubili.

Hari je bio obučen u farmerke i crnu zimsku jaknu Eddie Bauer i uživao je u razgovoru sa sportistima koji planiraju da učestvuju na Invictus Games 2025. godine.

Čini se da par uopšte nije pogodio spor oko njihove web stranice Sussex.com i kritike zbog korišćenja tog naziva uprkos njihovom razdoru sa Vindzorima i dogovoru sa pokojnom kraljicom da ne koriste svoje titule u poslovne i komercijalne svrhe.

Putovanje u Vistler je njihovo prvo javno pojavljivanje skupa otkako je kralju Čarlsu III dijagnostikovan rak.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Komentari (0)
Loading