"Ona, pa majka Tereza": Megan Markl objavila svoju biografiju, tviteraši je razapeli

Olja Jelić Vesti 13.02.2024 17:07 0

Megan Markl i princ Hari imaju novu web stranicu, a na njoj su napisali i svoje biografije.

Megan i Hari

EPA

Megan Markl i princ Hari imaju novu web stranicu, a na njoj su napisali i svoje biografije. Megan u svojoj nije bila nimalo skromna pa je u prvim rečenicama biografije samu sebe naziva prvakinjom u borbi za ljudska prava i rodnu jednakost.

"Njeno doživotno zagovaranje za žene i devojčice ostaje stalna nit u njenim humanitarnim i poslovnim poduhvatima. Imenovana je jednom od najuticajnijih žena na svetu", kaže Megan u biografiji.

"Nakon što je diplomirala, Megan je usmerila svoj fokus na industriju zabave, kasnije osiguravši glavnu ulogu u hit-seriji Suits, u kojoj je glumila sedam sezona. Između snimanja Megan je putovala u Ruandu, Indiju i druge zemlje kako bi podržala humanitarne misije" dodaje.

Tviter je nemilosrdan

"Odigrala je ključne uloge kao što su zagovornica UN Women za političko učestvovanje i vođenje žena, globalna ambasadorka World Visiona i vodeća savetnica za One Young World. Megan je takođe putovala kako bi podržala vojnu zajednicu na USO turneji, posetivši šest vojnih baza u sedam dana", dodaje Megan o sebi na sajtu.

"Vojvotkinja od Saseksa bila je gostujuća urednica British Voguea u julu 2019., koji je bio najbrže prodavan primerak u istoriji časopisa", dodaje se na sajtu.

Megan je Vogue uređivala Vogue, kao novopečena britanska princeza. 

Ekipa na Tviteru od juče se sprda s biografijom Megan Markl.

"Ona, pa majka Tereza", "Njena biografija ima 200 reči više od Harijeve", "Prvakinja u borbi za ljudska prva. Urnebesno", pišu tviteraši.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading